CityFemme – 5 ani in care ne regasim aici zi de zi

A trecut deja o mica eternitate de cand blogul face parte din viata mea de zi cu zi (si din a multora dintre voi). Mai exact, pe 20 octombrie 2016 scriam aici primul articol, iar acum, cinci ani mai tarziu, am ajuns la peste 1.290 de articole publicate.

Si cum in fiecare an am pregatit cate un articol aniversar (iata-l pe cel din 2020, pe cel din 2019, pe cel din 2018, pe cel din 2017), nu puteam lasa ca anul acesta sa treaca neobservat.

Iata ce reusite pot enumera pentru anul acesta:

  • Am continuat seria de interviuri “Femeile conduc lumea”, care numara pana acum peste 20 interviuri cu femei de la care avem ceva de invatat. Am adaugat si cateva interviuri de autor, Cristian China-Birta si Gabriel Chiriac fiind cei pe care i-am luat la intrebari.
  • Articolul “Animalele luate de pe strada ofera la fel de multa iubire ca cele de rasa” scris de dr. Florentin Vrinceanu a devenit viral, cu un impact de peste 100.000 de vizualizari pe Facebook, circa 2000 de distribuiri si peste 1000 de comentarii din partea iubitorilor de animale.
  • Daca anul trecut am facut un mic rebranding al logo-ului, anul acesta am mers un pas mai departe si am facut un rebranding al blogului cu totul – am schimbat tema, culorile, l-am simplificat si zic eu ca l-am facut mai intuitiv de folosit.
  • Comunitatea noastra a crescut constant – numara acum peste 8.100 de persoane pe Facebook, peste 5.600 pe Instagram si 2400 pe TikTok, unde recunosc ca nu prea sunt activa.
  • Am organizat in continuare concursuri atat pe pagina de Facebook, cat si pe cea de Instagram, cu scopul de a interactiona mai mult cu comunitatea, ca metoda de a va multumi pentru ca ma urmariti si pentru a va ajuta sa descoperiti produse si servicii noi, interesante. Am organizat concursuri atat alaturi de sponsori (Alisia Enco, autorii Gabriel Chiriac, Andreea Mutlu, Cristina Istrati, Fundatia Calea Victoriei si altii), dar si singura, fara sponsorizari.
  • Am fost nominalizata la Digital Divas 2021, sectiunea Lifestyle Blogger. Nu am castigat, insa m-am bucurat sa ma aflu pe lista cu nume pe care le admir si le urmaresc.
  • Am reinceput sa merg la evenimente – iata cateva dintre ele: am mers la Digital Divas (alaturi de bebe Mihai), la Play Evening at the Pool powered by SNRB, Deichmann Art Brunch, la SocialPedia, la evenimentul Hyabak organizat de Kooperativa 2.0, la premiera filmului The Song of Names la Happy Cinema Bucuresti, la piesa de teatru Adio, domnule Haffmann si la piesa de teatru Kiritza-și schimbă vocea, dar năravurile ba! la TNB. Din pacate au fost destul de multe evenimente la care nu am reusit sa ajung, insa ma bucur ca am reusit sa ajung si la acestea. 😀
  • Pe Instagram am inceput un proiect prin care din luna iunie si pana in octombrie v-am tot aratat cartile din biblioteca mea. Ideea nu este noua, am vazut-o si eu la altcineva, insa mi-a placut mult si am preluat-o si eu. 🙂
  • Au scris despre noi: Biano (septembrie 2021) – Biano Blogger: Locul in care te regasesti zi de zi.
  • Pe plan personal, anul acesta am sarbatorit prima aniversare a lui bebe Mihai, am calatorit mult (am mers de doua ori cate o saptamana in Grecia, am mers intr-o excursie de o saptamana prin Maramures, am fost o saptamana in Egipt si ne-am mai plimbat si pe aproape, prin tara. 🙂 Faptul ca ne-am vaccinat inca de asta-vara si ca Mihai reactioneaza bine la drumurile cu masina ne-au fost de ajutor.

Multumesc ca sunteti aici si pentru ca va rupeti o bucatica din timpul vostru pentru a ne citi articolele, pentru a interactiona cu noi si pentru a participa la concursurile pe care le organizam!

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *