Comunitatea CityFemme implineste astazi patru ani

La multi ani noua! Timp de patru ani si peste 1.000 de postari, am fost alaturi unii de altii. Mai bine zis, alaturi unele de altele, pentru ca suntem peste 75% femei in acest spatiu, insa vreau sa multumesc si domnilor care ne privesc din umbra! 🙂

Si cum in fiecare an am pregatit cate un articol aniversar (iata-l pe cel de acum un an, pe cel de acum doi ani si pe cel de acum trei ani), nu puteam lasa ca anul acesta sa treaca neobservat.

V-am obisnuit cu o lista de realizari in fiecare an, iar anul acesta nu face exceptie. Iata lucrurile de care sunt cel mai mandra:

 • Am inceput seria de interviuri “Femeile conduc lumea”. Inainte sa intru pe piata muncii nu imi dadeam seama cat de mare este decalajul intre barbati si femei in campul muncii. Nu stiam ca cel mai adesea barbatii sunt platiti mai mult decat o femeie pentru fix acelasi post, nu stiam ca procentajul barbatilor din posturile de conducere il depaseste cu mult pe cel al femeilor si ca de cele mai multe ori chiar femeile pun piedici altor femei in avansarea in cariera. Asa ca aceasta serie de interviuri este doar o picatura intr-un ocean prin care incerc sa-mi aduc contributia pentru a le face pe femei sa inteleaga cat de importante si pline de resurse sunt, chiar si cand nu-si dau seama de acest lucru, si sa le prezint modele demne de urmat, ca sursa de inspiratie.
 • Am facut un mic rebranding al logo-ului. Dupa atatia ani de evenimente si colaborari, mi-am dat seama ca numele persoanelor din spatele blogului ar trebui sa fie mai vizibile – astfel a devenit CityFemme by Oana Bonu. Sora mea, Alina Paduraru, ramane in continuare parte importanta a proiectului, membru fondator, principalul responsabil pe partea de Culinar a blogului si cu contributii pe partea de Travel, insa faptul ca locuieste in afara tarii o limiteaza sa se bucure de mai multa vizibilitate locala.
 • Comunitatea noastra a crescut constant – numara acum peste 6.100 de persoane pe Facebook si peste 3.000 pe Instagram.
 • Am inceput un proiect de tip “Stiati ca?” pe TikTok, pe care vreau sa-l continui constant pana la finalul anului. TikTok este o platforma care pe mine ma scoate mult din zona de confort, mai ales fiidca este axata pe video, asta ca sunt curioasa sa vad care vor fi rezultatele finale si cum / daca voi folosi platforma si in 2021.
 • Am participat in continuare la diverse competitii de scris si am castigat numeroase premii, fie in bani, vouchere sau produse. Sumele nu sunt unele fenomenale, insa faptul ca esti printre cei mai buni intr-o competitie aduce o stare de multumire si o satisfactie ca scrisul iti este apreciat.
 • Am organizat concursuri atat pe pagina de Facebook, cat si pe cea de Instagram, cu scopul de a interactiona mai mult cu comunitatea, ca metoda de a va multumi pentru ca ma urmariti si pentru a va ajuta sa descoperiti produse si servicii noi, interesante. Hug Me Blanket, Henna Journey, FashionUp, Libris – sunt doar cateva dintre numele care imi vin acum in minte.
 • Pe plan personal, cea mai importanta reusita a mea este faptul ca a aparut bebe Mihai in viata noastra. Acest lucru se reflecta si pe blog, pentru ca in mod evident am inceput sa scriu mai multe articole din sfera de Parenting si cu siguranta o voi face si in perioada urmatoare.

Nu am mai participat la multe evenimente, insa acesta lucru se datoreaza contextului global. Banuiesc ca mi-ar fi fost dificil sa plec de acasa cu aceeasi usurinta ca inainte, dar presimt ca daca era ceva chiar foarte interesant – faceam tot posibilul si mergeam cu bebe la eveniment! 😀

Ce imi doresc in continuare?

 • Blogul sa aiba o viata lunga si frumoasa.
 • Subiectele pe care le abordez sa fie pe placul vostru si sa va aduca o valoare.
 • Comunitatea noastra sa creasca in continuare mult si frumos.
 • O sa incerc sa aduc mai multi colaboratori, specialisti in diverse domenii, ca sa vina cu ceva nou si util pentru voi.

Multumesc ca sunteti aici si la multi ani si voua, pentru ca proiectul nu ar fi avut viata lunga fara sprijinul vostru! 🙂

Postari similare

One Reply to “Comunitatea CityFemme implineste astazi patru ani”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *