Un an de CityFemme si de realizari alaturi de acest proiect!

Am observat zilele acestea ca s-a facut deja un an de cand am publicat primul articol pe CityFemme. Initial am vrut sa las momentul nemarcat, dar mi-am dat seama ca am destul de multe realizari (mici poate, dar importante pentru mine) si ca ar fi pacat sa nu punctez macar cateva dintre ele.

Nu sunt o novice intr-ale scrisului pe blog, am avut un blog personal cu care am cochetat incepand cu anul 2008, insa niciodata nu m-am tinut cursiv, coerent de o strategie pentru a-l face sa creasca. Asa ca anul trecut, cand am inceput proiectul CityFemme impreuna cu sora mea am pornit in primul rand cu entuziasm – am fost amandoua incantate de ideea unui proiect comun.

Dupa o sedinta serioasa de brainstorming pe care am avut-o amandoua atunci cand ea a venit in tara cu ocazia nuntii mele, am pus pe foaie principalele caracteristici pe care le voiam, genul de postari, frecventa, ideea de promovare, cat timp sa dedicam proiectului etc. Evident ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si de-a lungul timpului a trebuit sa ajustam asteptarile si sa refacem diverse lucruri pe care le gandisem altfel la inceput.

Am pierdut de multa vreme socoteala timpului investit aici, insa atunci cand faci ceva din placere – nici macar nu conteaza ca te prinde ora 11 noaptea editand o postare pe care vrei sa o publici a doua zi. Si sotul meu s-a obisnuit cu asta si e sustinatorul meu principal. 🙂

Iata mai jos o lista de realizari pe care le-am avut in tot anul ce a trecut:

Din tot ce citisem de la bloggerii experiementati, cu vechime si care castiga bani din blogging – in primii 2 ani este foarte greu sa obtii ceva cu blogul, iar multi se lasa pagubasi in acest interval de timp. Nu ma astept ca blogul sa-mi devina sursa de venit , insa eu consider ca am realizat destul de multe cu el in primul an de existenta.

In concluzie, va multumesc pentru anul petrecut alaturi de noi si speram sa gasiti mereu lucruri interesante care sa va faca sa va intoarceti aici! 🙂

Si asteptam oricand sfaturile voastre, suntem deschise la sugestii!

Postari similare

2 Replies to “Un an de CityFemme si de realizari alaturi de acest proiect!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *