Buna,

Daca ati intrat pe aceasta pagina inseamna ca vreti sa stiti mai multe despre noi, asa ca va multumim! 🙂

City Femme s-a nascut in luna octombrie 2016 din pasiunea pentru scris a doua surori nascute si crescute in Valenii de Munte – Oana & Alina Paduraru (intre timp Oana si-a schimbat numele de familie in Bonu, dupa casatorie), care au venit in Bucuresti de mai bine de un deceniu.

Amandoua am fost inca de mici pasionate de citit si de scris, iar pasiunea noastra s-a vazut si din alegerea facultatilor (in cadrul Universitatii Bucuresti) – Alina a absolvit Facultatea de Litere, in timp ce Oana a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC).

Amandoua am cochetat ani de zile cu ideea de a avea un blog – Alina a avut un blog culinar, in timp ce Oana “s-a jucat” cu un blog personal inca din 2007, insa de-abia in momentul in care am inceput acest proiect comun am inceput sa ne tinem serios de treaba.

Din punct de vedere profesional, avem experienta in presa online, televiziune si PR, iar acest blog reprezinta un hobby de care ne ocupam in timpul liber.

In 2021, www.cityfemme.com a fost desemnat Best Boutique Female Blogging Platform – Bucharest de catre Acquisition International Magazine și este unul dintre câștigătorii 2021 Business Excellence Awards.

La finalul anului 2017, Oana a fost castigatoare a concursului “Reporter si Blogger European” 2017 (sectiunea blog) organizat de Reprezentanta Uniunii Europene in Romania.

In 2018, blogul nostru a fost nominalizat de catre Digital Divas la categoria “Young Divas in Beauty Blogging“.

Cityfemme.com a fost inclus de Biz in Digital Report 2018 si in Digital Report 2019, categoria Bloguri – Lifestyle.

Prin Oana, CityFemme este sau a fost:

  • Partener media pentru HOSPICE Casa Sperantei, Teatrul Masca, Nordic Film Festival 2018 & 2020, ELITE Business Women, Festivalul Filmului European, TEDxBucharest Salon;
  • Blogger ambasador / acreditat la Digital Divas, Webstock, Food Bloggers Conference, Zilele Biz, Concursul International George Enescu, Blogger Biano si altele.

Printre colaboratorii pentru concursurile realizate online ii mentionam si le multumim urmatorilor: Libris, Indrani HandmadeMISS MARY A LITTLE, Cosanzeana.ro, editura Nemira, editura Litera, 5 to go, 1000deplanuri.ro, Mystery Box, Vitamin Well, Pietre pictate si alte pacate, Gentute Handmade by Adriana, Asevi, Podravka, ArtEco HandMade, Masaj24ro si altii(lista va fi actualizata in permanenta).

Alina locuieste de cativa ani in Aix-en-Provence, insa asta nu o impiedica sa fie activa pe blog, mai ales in sfera culinara.

Ne-am dorit sa realizam o combinatie intre blog si site pentru femei asa cum ne place noua sa citim si speram ca este si pe gustul vostru.  🙂

Au scris despre noi:

Am postat guest posts pentru:

Suntem mereu deschise la idei de subiecte si raspundem destul de repede la mesajele voastre, asa ca puteti folosi cu incredere formularul de contact sau pagina noastra de Facebook.

Multumim,

Oana & Alina