Despre Digital Divas 2017

Aflat la a sasea editie (daca nu ma inseala memoria), Digital Divas este unul dintre cele mai importante evenimente anuale pentru bloggerii de beauty si fashion din Romania. Desfasurat la Palatul Bragadiru pe 17 mai, Digital Divas a oferit ocazia de a socializa, de a afla lucruri noi si de a petrece o altfel de zi in mijlocul saptamanii pentru circa 200 de persoane, preponderent femei.

Astfel, desi ma aflu in bloggosfera romaneasca de 10 ani (dintre care mai putin de un an cu proiectul CityFemme), a fost prima data cand am participat la un eveniment de profil, alaturi de cateva colege de munca bloggerite, cu care am petrecut intr-un mod placut ziua de miercuri.

Am ajuns la palat cu putin timp inainte de a incepe prima serie de conferinte, moderate de Andressa, una din bloggeritele celebre de la noi. Inca de la intrare ne-a impresionat decorul cu baloane si nu am ratat ocazia de a ne “pierde” printre baloane si de a ne face cateva fotografii.

Ca si parte de organizare – evenimentul mi s-a parut impecabil. Poate nu multa lume constientizeaza logistica din spatele unui eveniment de asemenea dimensiune si care dureaza aproape o zi intreaga, insa este intr-adevar dificil sa ai grija tuturor detaliilor si sa te asiguri ca toate merg bine. Singurul lucru a fost ca orele din program nu prea au fost respectate, dar cumva ma asteptam ca o sa existe o marja de timp.

Printre vorbitorii acestei editii s-au numarat Stela Toderascu (Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania & Moldova), Matei Dima (Online entertainer, BRomania), Robert Katai (Content Marketing Strategist at Bannersnack) sau Lorena Buhnici (Owner, Cavaleria.ro & Lorena.Buhnici.ro). Recunosc ca Lorena Buhnici nu mi s-a parut bine pregatita, a parut ca improvizeaza si nici nu a venit cu nimic nou sau interesant in prezentare, dar de la ceilalti am ascultat niste lucruri interesante, chiar mi-au placut.

Ca parte de entertainment, in pauze au existat o multime de lucruri de facut – de la leaganul celor de la Lillet, cabinele de machiaj cu make-up artists de la Avon, peretele de iarba si flori al celor de la Boiron si pana la caietul de impresii al celor de la Lenovo.

Am avut ocazia sa reintalnesc si doua surori din bloggosfera care mie personal imi sunt tare dragi – Dorina si Cristina, mai ales ca ne leaga amintiri din anii de facultate si am admirat costumatiile curajoase si iesite din comun ale unora dintre participante.

Seara s-a incheiat cu gala de premiere, unde au existat o multime de categorii de concurs, printre care: Young Divas in Fashion Blogging, Young Divas in Beauty Blogging, Most Active Fashion Blogger, Best Women Websites , Best Facebook Page of Beauty & Fashion Blogs si evident The Digital Diva of The Year.

Premiul The Digital Diva of The Year a fost obtinut pentru a doua oara consecutiv de Dana Rogoz, care nu a fost prezenta la eveniment, aflandu-se la Cannes. Insa am avut ocazia s-o vad pe scena pe Andreea Esca care impreuna cu echipa ei a castigat premiul Best Woman Websites, cu proiectul AlistMagazine.

Per total a fost o zi foarte placuta, unde m-am distrat, am aflat lucruri interesante, am primit cateva cadouase foarte dragute (dintre care o parte vor deveni premiile concursurilor viitoare pentru voi), iar anul viitor voi participa din nou cu siguranta.

Si cine stie? Poate ma voi si inscrie la una din categoriile de concurs. 🙂

Sursa foto: pagina de facebook DigitalDivas

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − one =