Absolute Me si adevarata fata a feminitatii

Nu sunt obisnuita cu evenimentele care se desfasoara in timpul orelor de birou – cumva sunt setata ca lucrurile trebuie sa se intample dupa munca, dupa ce iesi din mind set-ul respectiv si “te imbraci” cu haina ta de blogger, de om care scrie din placere.

Insa brunch-ul organizat de B.U. alaturi de agentia The Cover a fost ca o gura de aer proaspat in mijlocul saptamanii, unde o ora de socializat, de facut poze frumoase, de mancat ceva dulce si de ascultat povesti este exact ceea ce-ti trebuie pentru a-ti reincarca bateriile.

Si fix asta s-a intamplat astazi la Readers Cafe, unde am (re)intalnit oameni frumosi, am cunoscut “vocile” din spatele mailurilor, am ras si m-am relaxat alaturi de niste fete faine tare. Si cred ca de fapt si asta au vrut sa facem. Sub sloganul “Adevarata fata a feminitatii”, niste carticele elegante ne asteptau frumos pe mese, parca cerand sa fie rasfoite. Si cum te poti abtine cand vezi un astfel de titlu?

Doar ca surpriza… am aflat ceea ce stiam deja – fiecare dintre noi reprezinta o adevarata fata a feminitatii, propria fata, pentru ca atunci cand deschideam cartea ne regaseam chipurile in oglinda din interior. Cred ca nimic nu arata diversitatea mai mult – fiecare dintre noi este frumoasa fix asa cum este.

Astept cu drag urmatoarele capitole din povestea B.U., presimt ca ne asteapta multe alte povesti frumoase.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *