Concurs City Femme & 5 to go

Primul local 5 to go din Romania s-a deschis la 7 ianuarie 2015, iar evolutia a fost una rapida: a ajuns in mai putin de doi ani la 33 de locatii, majoritatea in Bucuresti. Conceptul acestui Coffee Shop este unic in Romania si a luat nastere din inspiratia designerului Radu Savopol.

Caracteristica sa deosebita este pretul universal si accesibil al produselor – 5 lei, sursa de inspiratie si pentru nume.

5 sunt si principiile dupa care se ghideaza echipa:

  • Gustul produselor
  • Profesionalism
  • Rapiditate
  • Diversitate
  • Ambitia

Ce iti poti lua deci cu 5 lei?
Diverse sortimente de cafea (caffee latte & capuccino – simple sau cu arome, diverse tipuri de espresso), lapte cald cu scorțișoară, ceaiuri, ciocolata calda, fresh de portocale, limonada, 2 x apa plata/apa minerala, 2 briose, 3 mini croissante, iaurt cu musli, plus cateva variante de sandwich-uri delicioase.

Echipa 5 to go ne-a oferit 50 de vouchere a cate 5 lei pentru cititorii nostri. Voucherele pot fi folosite in oricare din cele 33 de locatii din 7 orase in care exista Coffee Shop-uri 5 to go: Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta, Pitesti, Ploiesti si Craiova.

postare-2
Pentru a participa la concurs este nevoie doar sa dati like paginilor de facebook CityFemme & 5 to go si share postarii care promoveaza concursul!

Perioada de desfasurare: 17.12.2016 – 3.01.2017! Cei 5 castigatorii care vor primi fiecare cate 10 vouchere vor fi alesi cu ajutorul random.org si vor fi anuntati in maxim 4 zile de la incheierea concursului!

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *