O sa las articolul asta aici pentru momentul in care o sa ai nevoie de servicii de traducere de inalta calitate!

Sunt multe momente in viata cand ai putea avea nevoie de serviciile unei agentii de traduceri. Sigur, sunt si momente in care google translate e suficient. Insa daca nu vrei sa faci treaba pe genunchi si daca de traducerea pe care o faci depind reusite profesionale sau poate chiar viata unor oameni – atunci cel mai bine ar fi sa apelezi la niste oameni care sunt profesionisti, care fac asta repede si bine.

O agentie de traduceri buna si cu recomandari frumoase este Agentia Syncro Translation Services. Asa cum pe mine m-a deranjat intotdeauna confuzia relatii publice / relatii cu publicul, care NU sunt una si acelasi lucru, asa vreau sa subliniez si aici ca este o agentie, NU un birou. Ce servicii ofera? Traduce aproape orice si in aproape orice limba. Suna prea vag? Am numarat nu mai putin de 82 de limbi in care / din care se poate face traducerea. Pe langa engleza, franceza, romana, germana, italiana, spaniola – gasim si limbi mai exotice, precum hindi, vietnameza, urdu si chiar latina!

De unde aceasta varietate de limbi? Agentia colaboreaza doar cu traducatori nativi, traducatori specializati in domeniul in / din care se solicita traducerea. Un lucru care mi s-a parut foarte util este faptul ca Syncro Translations Services este printre primele agentii din Romania care ne pun la dispozitie posibilitatea de a calcula instant pretul traducerii. Cum? Simplu, printr-un calculator de traducere!

Astfel, indiferent daca ai avea nevoie de o traducere pentru o prezentare sau un discurs, pentru o diploma / un certificat sau pentru ceva mai tehnic si de nisa – precum acte judiciare, medicale sau manuale tehnice – atunci nu-ti ramane altceva de facut decat sa intri pe site-ul agentiei, sa decizi ce fel de pachet iti trebuie – economic / general / elita, sa completezi calculatorul cu numarul de pagini, timpul in care iti trebuie, evident limbile in si din care ai nevoie de traducere si ai foarte clar si transparent toate informatiile de care ai nevoie.

In plus, in momentul asta au si o oferta speciala – 10% discount pentru prima comanda! Daca nu ai tu nevoie de o traducere – ai putea sa share-uiesti articolul, poate ajunge la cineva care are intr-adevar nevoie de o mana de ajutor!

Sursa foto: pixabay.com

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *