City Femme la Black Friday Affiliate Meetup

Dupa doar doua saptamani de la lansarea site-ului CityFemme.com am avut ocazia de a participa la primul eveniment in calitate oficiala de blogger.

Aseara, incepand cu ora 19.00, alaturi de aproximativ alte 80 de persoane am luat parte la intalnirea afiliatilor organizata de ProfitshareProfitshare Black Friday Affiliate Meetup ce a avut loc la Journey pub & more. Timp de aproximativ patru ore s-a dezbatut tematica fierbinte a momentului – vanzarile de Black Friday si cum am putea maximiza castigul in aceasta perioada.

Seara a inceput cu o prezentare Profitshare si cu detalii despre o campanie foarte interesanta pe care acestia o vor realiza pentru afiliati, cu imbunatatirile pe care le-au adus platformei si cu indemnul de a prioritiza comunicarea in relatia cu afiliatii, respectiv advertiserii.

Dragos Bunea a avut o prezentare foarte reusita bazata pe exemplul personal in care ne-a aratat ce merge si ce nu prea merge, sugestiile lui de imbunatatire, exemple de campanii care au functionat sau nu pentru el, statistici din anii trecuti si multe altele. A fost foarte deschis la intrebari, iar prezentarea lui s-ar fi intins pe o perioada mult mai lunga daca timpul ne-ar fi permis.

Seara a continuat cu o prezentare din partea Autohut.ro despre caracteristicile pe care le ofera acest site auto si ce are in plus fata de competitie si a culminat cu o dezbatere cu reprezentanti ai afiliatilor (unde am avut in sfarsit ocazia sa-l vad pe Radu – rwradu.ro, al carui blog il stiu de cativa ani buni) si ai advertiserilor (reprezentati de emag.ro si FashionDays.ro).

Din perspectiva omului de comunicare – evenimentul a fost unul reusit, prezenta a fost numeroasa, iar partea de organizare a fost aproape perfecta. Din perspectiva jurnalistului – a fost o ocazie buna de a socializa cu alte persoane din domeniu (am avut ocazia de a-i cunoaste pe Cristina Stoica si pe Paul Nistor, precum si pe reprezentatii itgalaxy.ro).

Fiind insa incepatoare in domeniu, acest Black Friday ma va prinde analizand din afara evenimentul si invatand tehnici si tactici pentru anul viitor (poate). Anul acesta Black Friday va fi pe 18 noiembrie, motiv de sarbatoare pentru mine personal, pentru ca este ziua mea de nastere. Asa ca voi profita intr-adevar de reducerile din aceasta perioada pentru a-mi cumpara ceva frumos.

Sursa foto: blog.profitshare.ro

 

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *