Recomandare film – Geostorm: Pericol Global

Atunci când primești o invitație la un film în care Gerold Butler joacă rolul salvatorului omenirii – cu greu o poți refuza. 🙂 Așa am pățit și eu săptămâna trecută, când am fost invitată la avanpremiera filmului Geostorm: Pericol Global.

Timp de aproape două ore am privit într-un viitor nu foarte îndepărtat în care problemele cauzate de dezastrele naturale au fost factorul cheie pentru ca toate națiunile importante să colaboreze în a găsi o soluție de a le ține sub control.

Și lucrurile par a funcționa foarte bine pentru o perioadă, dar o serie de incidente neobișnuite cer investigații suplimentare. Astfel, Jake (personajul interpretat de Gerold Butler), inventatorul rebel al stației internaționale (ce a primit denumirea Olandezul) este trimis pe stație pentru a identifica și pentru a repara problema.

Însă nici la nivelul solului lucrurile nu sunt foarte clare – ideea unei conspirații se leagă din ce în ce mai mult, iar Max, fratele lui Jake, face tot posibilul să afle adevărul. Evident că actorii din rolurile principale și-au interpretat rolurile foarte bine, însă și Andy Garcia în rolul președintelui Statelor Unite ale Americii mi-a plăcut foarte mult.

Continuarea articolului o puteti citi pe CeFilmeVad.blog.

Sper sa va tenteze si pe voi sa urmariti filmul Geostorm: Pericol Global. Vizionare plăcută!

Pentru alte recomandari puteti urmari sectiunea noastra de Timp Liber.

 Sursa foto: cinemagia.ro

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *