Cum au ajuns oamenii pe blogul meu in 2020

La final de an sau la inceput de an nou e vremea de analize, de reflectii, de planuri si de statistici. Am vazut de multe ori topuri amuzante sau informative care arata ce au cautat oamenii pe un anumit website sau care au fost cuvintele cheie datorita carora au ajuns acolo, dar niciodata nu am facut unul.

Asa ca acum, la inceput de 2021, am zis ca e cazul sa ma uit prin statisticile blogului (am profitat ca bebe Mihai se joaca de vreo doua ore la vecinele mele), sa vad daca pot descoperi ceva interesant.

Iata cateva dintre cuvintele-cheie care i-au adus pe oameni pe blogul meu in anul ce tocmai s-a incheiat:

 • Modele unghii de iarna / unghii model iarna – am observat de multa vreme ca femeile cauta si citesc foarte multe articole cu inspiratie pentru manichiura, mai ales in preajma evenimentelor importante. Puteti arunca o privire pe categoria dedicata sa vedeti ce am mai publicat in ultima vreme.
 • Concurs miss Franta – sora mea e specialista la stirile legate de Franta, asa ca faptul ca cineva a ajuns pe blogul nostru cu o astfel de cautare este meritul ei. 🙂
 • Constelatii familialearticolul scris de Cristina i-a adus pe oameni aici, curiosi sa afle mai multe despre constelatiile familiale.
 • Tudor George Ciubotaru – Mai demult i-am luat un interviu lui Tudor George Ciobotaru si am scris si despre Afaris Umbre pe Aora, primul volum al acestuia. In 2021 apare cel de-al doilea, pe care il astept cu interes, pentru ca povestea este captivanta. 🙂
 • Cele treisprezece motive / Cei mai frumosi ani film online / Suits serial / Regatul de gheata 2 / Cum sa scapi nepedepsit – ma bucur sa vad ca serialele si filmele pe care le-am vazut sunt cautate de multe persoane, iar unele ajung sa descopere mai multe despre filmul respectiv de la mine. 😀
 • Dumitriu Petre Cronica de familie / Mostenitoarea Julio Dinis / Copilul Furat lectura / Batranul si marea / Cernobil cartea – aici puteti gasi mai multe carti despre care v-am povestit.
 • filme de groaza – imi plac filmele de groaza si se pare ca si altora.
 • Ce este mobilitatea Erasmus pentru studenti – acest articol despre Erasmus ii poate ajuta si pe altii, asa ca ma bucur ca este un subiect cautat.
 • filmul Nasul / scene din filmul Nasul / Nasul film – au fost foarte multe cautari ale filmului Nasul, dovada a faptului ca filmele clasice nu se demodeaza niciodata.
 • Prima mea intalnire cu muzica clasica / concurs international de vioara cheaikowski
 • fursecuri masa de Paste / avocado pe paine / paine pufoasa cu iaurt / salata de boeuf / chec cu iaurt si fructe congelate / sos de mere caramelizate – in sectiunea de retete CityFemme puteti gasi o multime alte retete delicioase de incercat.
 • Ileana Olteanu copii / are copii Ileana Olteanu – Ileana Olteanu este o actrita desavarsita, care mi-a acordat acum ceva vreme un interviu. Daca nu ati reusit sa-l cititi la timpul respectiv, vi-l recomand cu drag.
 • fac dragoste / pozitia misionar – ei bine, aceasta cautare m-a amuzat si m-a surprins in acelasi timp, pentru ca nu abordez mai deloc subiecte legate de sex / dragoste. 🙂

Sursa foto: pixabay.com

1 Trackback / Pingback

 1. Anonymous

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


four + 11 =