Recomandare serial: Insatiable

Insatiable e o comedie cu accente dark pe care o puteti vedea pe Netflix si pe care am urmarit-o si eu in ultima vreme. Serialul care are doua sezoane momentan o are in prim plan pe Patty, o adolescenta care a fost supraponderala si tocmai a slabit.

Pentru a se razbuna pe toti cei care au hartuit-o, au ras de ea si au desconsiderat-o, Patty devine o concurenta a concursurilor de frumusete, cu ajutorul lui Bob, un avocat cu o pasiune pentru concursurile de frumusete si un coach / antrenor pentru concurente.

Lumea concursurilor de frumusete nu este insa atat de frumoasa pe cat si-ar fi inchipuit, iar doar pentru faptul ca brusc este slaba, nu inseamna ca viata lui Patty este ideala. Ba chiar departe de asta, relatia cumplicata cu mama sa si faptul ca nu-si cunoaste tatal fiind doar cativa dintre factori.

Alaturi de cea mai buna prietena a sa Nonnie si de Bob, care-i devine un fel de al doilea tata si nasul spiritual, Patty se va trezi intr-o multime de situatii dificile si reuseste sa scape mereu la limita. Cumva crimele si situatiile periculoase sunt ca un magnet pentru Patty, care va petrece mult timp intrebandu-se daca este un om bun sau rau si daca lucrurile rele se intampla din vina sa.

Chiar daca o are pe prietena ei, Nonnie, chiar daca isi face un iubit, chiar daca reuseste sa castige concursuri de frumusete – viata lui Patty nu reuseste sa fie deloc linistita si nu reuseste sa se bucure multa vreme de realizarile ei.

Astept cu interes un al treilea sezon, pentru ca finalul celui de-al doilea m-a lasat cu o multime de intrebari, cu un Bob ajuns primar si inchis pentru niste crime pe care nu le-a comis si cu o Patty hotarata sa-l razbune.

Mie mi-a placut, mi-a permis sa ma deconectez, glumele si situatiile sunt pe alaturi exagerate si chiar nu este un serial prea realist, dar hei – e o comedie usurica, asa ca isi indeplineste scopul. 🙂

Voi ati vazut Insatiable? Cum vi s-a parut? 

Pentru alte recomandari din categoria Filme puteti urmari sectiunea dedicata CityFemme

Sursa foto: 

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *