Top 5 evenimente pe care nu ar trebui sa le ratati in luna decembrie in Bucuresti

Sunt cateva evenimente pe care le astept cu nerabdare in urmatoarele saptamani in Bucuresti, iar pe unele dintre ele m-am gandit sa vi le recomand si voua! Evident ca la final de luna vin poate cele mai asteptate evenimente ale anului, Craciunul si Anul Nou, insa si pana atunci luna decembrie este plina de activitati foarte interesante. 🙂

O sa le iau calendaristic, asa ca primul eveniment pe care vreau sa vi-l mentionez se desfasoara chiar maine:

Food Content Creators Conference – 6 decembrie

Vorbim despre fostul Food Bloggers, pe care l-au rebranduit incepand cu aceasta editie, pentru ca este adevarat ca nu se adreseaza doar bloggerilor. Am participat la editia din vara, insa din pacate la aceasta editie nu pot ajunge.

Este insa un eveniment frumos, care va ajuta sa intrati in luna sarbatorilor, ce aduce mancare buna, decoratiuni multe de Craciun, plus evident networking si sesiuni interesante.

Love Yard Sale – 9 decembrie

Love Yard Sale, eveniment organizat de Laura Bucur, este unul dintre putinele targuri second hand la care reusesc sa ajung din cand in cand. In acest weekend se va desfasura penultima editie a anului si cu siguranta va reuni, ca de obicei, o multime de haine, accesorii, carti si tot felul de obiecte de care va veti indragosti! Si pe care le puteti obtine la preturi accesibile.

PREMIERA „Tango” la TNB – 9 decembrie

Deși scrisă în urmă cu aproape șase decenii, „Tango” de Slawomir Mrozek este la fel de actuală și azi, ca la premiera din 1964. Pentru că „Tango”, o alegorie cu puternice accente politice, înveșmântată în straiele unei comedii absurde și care i-a adus autorului faima mondială, reflectă dezorientarea unei generații confruntate cu golul lăsat de prăbușirea vechilor valori și cu instaurarea unei noi ordini impuse de masele brutale.

SocialPedia Christmas Party 2023 – 12 decembrie

SocialPedia Christmas Party este evenimentul de final de an organizat de fetele de la SocialPedia – Sabina si Iulia, si care marcheaza inca un an de succes de evenimente marca SocialPedia.

Petrecerea va avea un program dragut, ce include cativa invitati ce cu siguranta vor surprinde si incanta audienta. Am participat la o multime de intalniri lunare SocialPedia, insa la petrecerile lor nu am ajuns. Pana acum. 🙂

A Christmas Charity Event Books and Wine 19 decembrie

Organizat de Roxana Branisteanu (fondatoarea proiectului iCarteiParte), acest eveniment Books and Wine, editie de Craciun, aduce o multime de momente foarte placute, precum si un eveniment caritabil in acelasi timp.

Mi-ar placea tare mult sa ajung la toate evenimentele de care v-am spus mai sus, insa tinand cont ca timpul este limitat, si pe langa acestea mai am deja inca doua evenimente in plan – o iesire cu colegii de munca pe 7 decembrie si serbarea lui Mihai pe 19 decembrie, o sa fac tot posibilul sa bifez cat mai multe din cele de mai sus!

Care vi se pare cel mai interesant eveniment din lista mea? La care ati dori sa participati?

Pentru alte articole din aceasta categorie puteti vizita sectiunea Timp liber CityFemme.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *