Food Bloggers Conference Summer Edition 2023

Food Bloggers Conference este locul in care ar fi trebuit sa te afli ieri – asta daca activezi in vreun fel in domeniul culinar si content creation. Conferinta de o zi care s-a desfasurat ieri la hotelul JW Marriot se adreseaza bloggerilor sau vloggerilor culinar, TikTok-erilor, Instagramer-ilor si tuturor creatorilor de continut care au ca nisa food sau care vorbesc si despre mancare pe canalele lor generaliste.

Acesta din urma a fost si cazul meu. Precum stiti, CityFemme.com nu este un blog de food, si nici vreunul din conturile de social media (Facebook, Instagram si TikTok) asociate lui. Insa pe langa acestea, alaturi de sora mea Alina am infiintat acum vreun an – doi si contul @idei_savuroase pe Instagram, care a crescut frumusel, in ciuda faptului ca nu avem mult timp sa ii dedicam. 🙂

Dar suntem gurmande, ne place mancarea gustoasa, ne place mancarea care arata frumos, Alinei ii si place sa faca mancare, asa ca nu ne lipseste continutul in aceasta zona. Si nu as rata vreo ocazie in care as mai putea afla ceva despre trenduri, continut, colaborari, plus partea de socializare si mancare buna (mult mai buna si mai variata decat la alte conferinte) pe care o savuram.

Evenimentul de ieri a inceput la ora 10:00, cu o sesiune dedicata chefilor: CHEFS TALK. Aici ROXANA BLENCHE, FLAVIU MURESAN, IONUT GAGIU si ALEXANDRU DUMITRU au discutat despre munca lor pe care o fac cu pasiune, fiind moderati de GABRIEL GAVRILESCU. Toti patru sunt chefi cunoscuti in domeniu, carora le place ceea ce face, indiferent ca presupune munca multa, putin timp liber, sarbatori lucrate si asa mai departe.

Dupa o pauza de cafea, evenimentul a continuat cu panelul EAT, SHARE, LOVE, in care bloggeri si vloggeri culinari cunoscuti de la noi au fost moderati de ANDREEA RETEA. Astfel, GEANINA STAICU-AVRAM, MIHAELA SAVA, ANDREEA GRECU si SIMONA TRUSCA au vorbit despre continutul lor, despre colaborari cu branduri, despre ce tipuri de produse conexe ar promova sau nu atunci cand vine vorba de colaborari, despre inspiratie si despre multe altele.

Dupa pauza de pranz, ne-am intors pentru ultima parte a zilei: CONTENT PROMOTION UPGRADE. Aici nu au mai fost paneluri de discutie, ci invitatii au tinut sesiuni in care au vorbit despre diverse strategii de crestere a continutului. ROBERT DUMITRU, MIHAELA ZAMFIR, ANDREEA CORB, GEANINA RADULESCU si OANA VASILICA au fost invitatii acestei parti a programului, moderati de ROBERT FERARU.

Sponsori ai evenimentului au fost Lidl, Shan’Shi, Baneasa si Kenwood.

Programul detaliat il puteti gasi aici: https://foodbloggers.ro/program/#up

Din pacate nu am putut ramane chiar pana la final, pentru ca aveam cateva sedinte care incepeau dupa-amiaza tarziu si am lucrat printre picaturi si in timpul sesiunilor, insa m-am bucurat de pauzele de socializare, de mancarea buna, de sesiuni interesante si de o multime de bunatati din partea sponsorilor.

M-am bucurat ca am putut participa si e mereu o placere sa particip la acest eveniment – alaturi de Digital Divas, este unul dintre evenimentele mele preferate!

Pentru alte articole din aceasta categorie puteti accesa sectiunea Evenimente CityFemme.

Sursa foto: arhiva personala

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *