Furios si iute: Hobbs & Shaw 3D

Am fost recent impreuna cu sotul meu la ultima parte din seria Fast&Furious: Hobbs & Shaw. La momentul respectiv a fost oarecum un compromis pentru mine, pentru ca eu nu ma omor cu filmele de actiune, insa a fost ceea ce ne-a atras cel mai mult din program in momentul in care puteam merge noi la film.

Dar nu regret deloc ca am mers, m-am amuzat teribil si am ras o groaza! Nu are nicio legatura cu stilul cu care ne-am obisnuit din celelalte filme, nu sunt atat de multe urmariri spectaculoase, de fapt, nici nu prea se explica de ce filmul este 3D, pentru ca nu prea are cine stie ce efecte speciale.

Dar a fost relaxant si amuzant, cu Dwayne Johnson și Jason Statham care au dat mult farmec filmului! 🙂

După opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, franciza Furios și iute prezintă acum primul său capitol separat, Furios și iute: Hobbs & Shaw, în care Dwayne Johnson și Jason Statham devin protagoniști, reluându-și rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw.

Încă de când Hobbs (Johnson), om loial legii și membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS), și Shaw (Statham), un fost soldat britanic, membru al forțelor de elită operative, s-au înfruntat pentru prima dată față în față în Furios și iute 7, în 2015, cei doi și-au împărțit replici acide, dar și lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc.

Dar, când anarhistul cu puteri nemaivăzute obținute prin bioinginerie Brixton (Idris Elba) obține controlul asupra unei amenințări biologice, și înfrânge o fostă agentă MI6 genială și neînfricată, care e sora lui Shaw, cei doi inamici declarați vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc.

Regizat de David Leitch (Deadpool 2), după un scenariu scris de scenaristul a cinci dintre capitolele anterioare,  Chris Morgan, filmul e produs de Morgan, Johnson, Statham și Hiram Garcia.

Voi ati vazut filmul? Cum vi s-a parut?

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *