Top 6 articole CityFemme

Anul a inceput doar de cateva zile, iar eu nu prea pot spune ca mi-am intrat in ritm. Am cateva planuri pentru blog – precum a lucra la un calendar editorial, a integra o tematica mai larga de subiecte, dar si a dezvolta in profunzime anumite teme – insa toate acestea trebuie sa se imbine si cu serviciul si planurile personale. 🙂

Iar in perioada aceasta, pe langa lenevitul de sarbatori, gatit tot felul de bunatati (nu stiu de ce nu prea le-am facut poze…) si uitatul la destul de multe filme si seriale – mare lucru n-am facut.

De saptamana viitoare lucrurile incep sa se dezmorteasca si am in plan vreo doua iesiri despre care o sa va povestesc la momentul respectiv.

Intre timp, m-am uitat prin datele blogului sa vad care sunt cele mai citite articole din anul care tocmai s-a incheiat (le-am eliminat pe cele din 2017, desi ma bucur sa vad ca inca se mai citesc) si am revenit catre voi cu lista lor:

1.Interviu Aylin Cadîr: „Un actor trebuie sa fie un copil mare. Trebuie sa ii placa sa se joace.” – Interviul cu Aylin a fost cel mai citit articol din aceasta categorie si sper ca anul acesta sa reusesc sa revin catre voi cu alte interviuri interesante. 🙂

https://www.instagram.com/p/Bnnv1MZlEFN/

2. Manichiuri back to school / back to work – v-am spus mereu ca articolele din aceasta categorie sunt foarte bine primite, insa cred ca anul acesta o sa trec la urmatorul pas si o sa incep sa va arat mai multe din modelele pe care mi le fac eu, nu doar sursele de inspiratie.

3. Povestea cartierului Berceni din online si a unei comunitati de peste 43.000 de suflete (la momentul respectiv) – la inceputul anului trecut va povesteam despre pagina de Facebook a Berceniului, administrata de Eduard Peter. Ei bine, acum pagina are peste 53.000 de mii de persoane interesate – asa ca bravo, Eduard! Tine-o tot asa! Are si pagina de instagram, asa ca puteti sa-l urmariti si acolo!

https://www.instagram.com/p/BrZNxcejFae/

4. Top 11 carti pe care le-am citit in 2018 – Stiti prea bine ca va povestesc des si mult despre cartile pe care le citesc, iar topul pe care l-am realizat in ultima zi a anului a devenit deja unul dintre cele mai citite articole, asa ca nu pot decat sa ma bucur! 🙂

https://www.instagram.com/p/Br4ss-fFv5W/

5. Desi anul trecut v-am povestit si despre concediile in afara tarii – in destinatii precum Turcia, Grecia, Belgia si Portugalia, se pare ca cel mai citit articol pe partea de calatorii a fost despre Vulcanii Noroiosi si camping in Muddy Land. Adevarul e ca zona este superba si merita vizitata! Iar daca ramaneti si in camping – cu atat mai bine! Sa incercati neaparat gogosile!

https://www.instagram.com/p/BiKGDVnFPJa/

6. Inchei acest top cu filmul Adrift – Supravietuind pe mare, pe care l-am vazut vara trecuta. Am reusit sa va povestesc anul trecut despre vreo 20 de filme vazute, iar acesta este doar unul dintre ele – asa ca puteti sa explorati si alte recomandari. 🙂

https://www.instagram.com/p/BjFnhtzlm6-/

Am publicat zilele trecute articolul cu numarul 700 pe blog, asa ca sunt sigura ca veti gasi ceva pe placul vostru pe aici!

Nu uitati nici de paginile de facebook CityFemme si instagram CityFemme! 🙂

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *