La cutite / Knives Out

Primul film pe care l-am vazut in cinematograf anul acesta este La cutite / Knives Out, un film politist cu multe faze amuzante, care ne-a scos din casa saptamana trecuta si care ne-a facut sa ne petrecem o seara ca ajutor de detectiv, punand piesele cap la cap si gandindu-ne cine este criminalul. 😀

Pentru ca de fapt despre asta este vorba in film – este vorba despre investigatia unei sinucideri care poate fi de fapt o crima, iar toti cei care au intrat in contact cu victima in ultima sa seara de viata sunt suspecti. Sau nu prea?

Cu o distributie de zile mari, filmul aduce o nota de mister in stilul cartilor scrise de Agatha Christie, un detectiv britanic, o familie bogata, o victima care nu avea motive sa isi ia viata, o bunica senila, multe secrete de familie si o vila superba.

Iata cate ceva din trailerul fimului pentru mai multe informatii:

Când renumitul scriitor Harlan Thrombey (Christopher Plummer) este găsit fără suflare în conacul său, imediat după cea de-a 85-a sa aniversare, curiosul și glumețul detectiv Benoit Blanc (Daniel Craig) este desemnat să investigheze cazul. Între familia disfuncțională a lui Harlan și angajații lui devotați, Blanc jongheaza printre secrete și jocuri de culise pentru a afla adevărul despre crima momentului.

Chris Evans, Ana de Armaș, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, LaKeith Stanfield, Katherine Langford si Jaeden Martell sunt doar cativa dintre actorii care si-au facut aparitia in acest film.

Insa cum zicea si sotul meu, parca detectivul interpretat de Daniel Craig nu a fost atat de credibil, rolul nu i-a venit ca o manusa, ci a fost cam fortat. Mi-a placut tare mult insa oaia neagra a familiei, tanarul nepot al lui Harlan interpretat de Chris Evans, pe care il stiti mult mai bine din rolul sau de Captain America din seria filmelor cu supereroi Marvel. Nici Jamie Lee Curtis nu e deloc de neglijat si isi joaca bine rolul de fiica indurerata.

Enigma este captivanta, bineinteles ca lucrurile nu sunt ceea ce par a fi, umorul si intriga sunt la ele acasa si tin spectatorii in suspans de-a lungul intregului film.

Per total un film usurel, placut, de vazut cu familia, mai ales ca acum la inceput de an selectia din cinematografe nu mi s-a parut a fi prea mare.

Voi ati vazut filmul La cutite? Cum vi s-a parut?

Pentru alte recomandari din categoria Filme puteti urmari sectiunea dedicata CityFemme

Sursa foto: lionsgate.com

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *