Analia Selis – interviu in exclusivitate pentru CityFemme

Analia Selis, artista originara din Tucuman, Argentina s-a mutat in Romania in 2003, dupa ce l-a cunoscut pe violoncelistul roman Razvan Suma (in SUA). Aici a lansat 4 albume de mare succes in perioada 2005 si 2009. In 2014, Analia a debutat in arta tangoului, in turneul national “Va place tango?” impreuna cu Razvan Suma si chitaristul argentinian Julio Santillan, iar turneul s-a bucurat de o a doua editie in anul 2015.

In anul 2016, Analia debuta in cariera sa internationala si a reprezintat Romania la ABU Radio Song Festival (Beijing, China). De-a lungul carierei sale, Analia a participat live si a inregistrat pentru cele mai importante posturi de radio si televiziune din Romania, a cantat in cele mai importante scene si a deschis concerte ale unor mari artisti precum “Buena Vista Social Club”, “Juanes”, “Natalie Imbruglia”, “Septeto National de Cuba”.

Iar astazi o sa o cunoastem si mai bine, pentru ca a fost de acord sa ne raspunda catorva intrebari pe CityFemme. 🙂

  1. Despre artista Analia Selis stie multa lume, insa mai putini cunosc persoana. Cum este omul Analia Selis, ce anume te motiveaza, care sunt pasiunile tale?

Imi este greu sa vorbesc despre mine, poate un bun prieten sau sotul meu ar putea spune mai multe… Imi place sa fiu vesela, am respect pentru “sinceritate”, pentru “onestitate”, pentru “cuvantul unui om”, pentru “respect”. Apreciez oamenii care stiu sa fie oameni “frumosi”, de aceea-i invat pe copiii mei mei aceste calitati pe care vreau sa cred ca le am.

  1. Ce importanta ocupa sportul si alimentatia sanatoasa in viata ta si care a fost varsta la care ai constientizat importanta lor?

Sportul si alimentatia sanatoasa au un loc extrem de important in viata mea! Sunt un om sportiv de trei ani, am inceput sa fac “CrossFit” si acest minunat sport m-a facut sa imi dau seama cat de important este sportul in viata unui om. Bineinteles ca acest lucru se leaga direct cu o alimentatie sanatoasa.

  1. Pe partea de beauty, care sunt produsele care nu iti lipsesc din geanta si care este ritualul tau de fiecare zi?

In geanta: crema de maini, peria si pasta de dinti, un mic parfum si un hidratant de buze. Ritual de frumusetea nu am.. poate vopsea de par la fiecare 25 de zile, sau crema de riduri de noapte si de zi…

  1. Pe CityFemme punem si mult accent pe carti. Care este ultima carte care te-a impresionat si pe care ne-ai recomanda-o?

“Catedrala marii” de Idelfonso Falcones (scriitor spaniol, din Barcelona).

  1. Ce reprezinta pentru tine participarea la semimaraton in echipa TeamHOSPICE? Ce anume te-a determinat sa faci acest lucru?

Apropierea si aprecierea pe care o am pentru Hospice este motivul principal pentru care voi participa. Avand in vedere ca este primul maraton din viata mea, este cu adevarat un lucru important pentru mine, pe care nu il voi uita niciodata.  In plus, pot sa ajut acolo unde e nevoie.

Mai jos va las una dintre cele mai indragite melodii ale cantaretei:

Dacă vrei să participi în #TeamHOSPICE la semimaratonul Bucureștiului, te poți înscrie direct pe http://team.hospice.ro/. După ce te-ai înscris, anunță-ți prietenii și roagă-i să te susțină. Cu ajutorul vostru, HOPSICE poate oferi gratuit pacienților îngrijirea de care au nevoie. Fii un optimist veritabil și vino pe 12-13 mai să faci pași pentru speranță!

Sursa foto: pagina de facebook Analia Selis

Postari similare

2 Replies to “Analia Selis – interviu in exclusivitate pentru CityFemme”

  1. Felicitări pentru interviu!
    Îmi place Analia Selis- artistul și omul! Am aflat acum ceva mai mult despre om decat știam inainte. Este exact cum imi imaginam!
    Mult succes amandurora!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *