Zilele Biz 2017 – Media & Marketing

La inceputul lunii acesteia va spuneam ca urmeaza evenimentul Zilele Biz, cel mai relevant eveniment business-to-business din tara, aflat la cea de-a 16-a editie. Iata ca saptamana trecuta a avut loc si evenimentul, iar eu am participat la ziua de vineri, axata pe Media & Marketing.

Desfasurat la Arcub, in Centrul Vechi, evenimentul a reunit sub acelasi acoperis o multime de profesionisti din domeniu, care incepand cu ora 10:00 dimineata fie au fost speakeri pe scena, fie au ascultat din sala tendinte, exemple, recomandari, proiecte de succes si multe altele. In plus, in pauze au fost numeroase ocazii de networking.

Gabriela Lungu, fondator Wings Creative Leadership Lab, Lucian Mandruta, Dan Sendroiu, Strategy Director, Graffiti BBDO, Lana Dumitru, designer (se poate sa o stiti din colaborarea cu Dero in care puteati castiga frumoase rochii cu modele traditionale romanesti sau mai recenta ei colaborare cu Avon), Vlad Tenu, Arhitect Aliford Hall Monogham Morris, Matei Psatta, Head of Marketing, Vola.ro, Stefan Chiritescu, Head of Strategy, Kubis Interactiv sunt doar cateva dintre persoanele care au urcat pe scena, iar daca lucrati in domeniu este imposibil sa nu recunoasteti macar cateva dintre aceste nume.

Am plecat cu cate ceva din fiecare prezentare – am aflat lucruri noi si interesante, am avut ocazia sa vad vorbitori buni, de la care ai ce invata, profesionisti care au fost dispusi sa impartaseasca cate ceva din know-how-ul lor. Am aflat despre:

  • campania celor de la Recolamp si despre drumul becului ars de la noi acasa pana in punctul de reciclare;
  • am aflat care este povestea din spatele campaniei cu fetita curajoasa care sta in fata faimosului taur de pe Wall Street;
  • am aflat cate lucruri faine face organizatia National Geographic Partners, pe langa televiziune si revista care ne ajuta sa fim mai aproape de natura, de descoperirile lumii;
  • am urmarit un panel de discutie in care mai multi directori creativi si-au exprimat parerea legata de importanta si viitorul creatiei in marketing;
  • am vazut cateva proiecte ce par venite din viitor realizate de Square One (Carturesti Carusel, Petrom City);
  • am aflat cum doi romani au lucrat cu Swarovski pentru a da nastere unui proiect fashion futurist;
  • am aflat cum se calculeaza valoarea unui brand si cum te poate ajuta asta sa-ti stabilesti valoarea business-ului;
  • mi s-a confirmat importanta cercetarilor de piata in luarea deciziilor si multe altele.

Mai jos aveti o poza a proiectului realizat de Lana Dumitru si Vlad Tenu in colaborare cu Swarovski – o rochie care are nu mai putin de 25.000 de cristale Swarovski, de toate culorile si dimensiunile, intr-un model futurist, care sa aduca totusi aminte de motivele populare romanesti si pentru a carei creatie a fost nevoie de aproximativ 2 ani de zile.

In toate cele cinci zile, evenimentul a reunit peste 1000 de profesionistii din cinci domenii cheie in business, precum Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media & Marketing. Echipa Biz a reunit liderii din businessul romanesc, dar si speakeri internationali care au si-au spus in premiera povestile de succes si lectii de viata care schimba destine de business si te ajuta sa intelegi in ce directie trebuie sa mergi.

Pentru mai multe evenimente, puteti urmari sectiunea noastra de Evenimente CityFemme.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *