Zilele Biz 2017 – o saptamana de business intensiv

Mai sunt doar doua saptamani pana la editia de anul acesta a evenimentului Zilele Biz, care de 16 ani este cel mai relevant eveniment business-to-business din tara. Timp de cinci zile, intr-o conferinta maraton, Zilele Biz prezinta cinci domenii de business – Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media & Marketing.

Pentru fiecare zi, audienta este specializata. Astfel, pe parcursul saptamanii 20 – 24 noiembrie, la Arcub (in Centrul Vechi) se vor reuni manageri, antreprenori, specialisti in comunicare, consultanti, investitori, reprezentanti ai oficialitatilor, ONG-urilor sau reprezentanti ai presei.

Pe mine personal ma intereseaza cel mai mult ultima zi de conferinta – vineri, 24 noiembrie, pe tema Media & Marketing, unde participantii vor avea ocazia sa-i auda pe speakerii de mai jos impartasind din experientele lor, precum si raspunzand la intrebari.

In cursul zilei de vineri, se vor dezbate teme precum brand activism, dezbateri despre Women In Leadership, tendintele in gandirea strategica, cele mai inovatoare campanii de brand sau strategii de marketing, precum si o premiera: designerul Lana Dumitru si arhitectul Vlad Țenu aduc Foraeva in Romania. Proiectul realizat in parteneriat cu Swarovski a fost lansat anul acesta in avanpremiera la World Jewlery Facets din Shanghai si reinterpreteaza trecutul si aduce viitorul in prezent printr-un proiect unic.

Prea multi ani, brandurile au pus accent pe performantele utilitare, pe beneficiile si pe calitatile care le diferentiaza in mintea consumatorilor. Astazi, aceasta abordare nu mai este suficienta. Noua generatie de consumatori este mult mai preocupata de valorile pe care brandurile le sustin si cu care se asociaza, este atenta la modul in care brandurile se straduiesc sa dea ceva inapoi comunitatii.

Pornind de la aceasta realitate, Ziua de Media & Marketing debuteaza cu un studiu in exclusivitate – Hunting the Trend, despre tendintele de consum ale anului 2018.

Programul zilei cuprinde urmatoarele sesiuni: Brand Activism, dezbaterea Women In Leadership precum si prezentari despre cum sa facem publicitatea din nou interesanta, inovatia constructiva si schimbarea exponentiala a lumii prin ‘Oceanele Albastre’, dar si despre cum uneori este timpul pentru ”Think inside the box” deoarece, in lupta disperata pentru creativitate, idei inovatoare, diferentiatori si cursa pentru “inarmarea digitala”, uitam sa aplicam lucruri banale.

Detalii despre vorbitorii si temele zilei gasiti pe http://zilelebiz.ro/program/.

In restul saptamanii veti regasi urmatoarele teme:

  • Luni, 20 noiembrie: Antreprenoriat,
  • Marti, 21 noiembrie: Inovatie,
  • Miercuri, 22 noiembrie: Management,
  • Joi, 23 noiembrie: CSR.

La Zilele Biz se spun in premiera povesti despre succese si ratari, precum si lectii de viata care schimba destine de business si te ajuta sa intelegi in ce directie trebuie sa mergi. Ma bucur ca anul acesta voi participa si eu pentru prima data la eveniment si va voi transmite informatii live pe 24 noiembrie. 🙂

 

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *