VisualFest si SocialPedia – doua evenimente pe care le-am bifat in luna iulie

Participarea la evenimente este unul din lucrurile care imi plac cel mai mult ca urmare a activitatii mele de blogger. Fie ca vorbim de lansari de produse, conferinte, lansari de carte, invitatii la film, press trips sau orice alta forma de socializare – merg cu drag de fiecare data cand programul imi permite.

Recent am fost la doua astfel de evenimente: VisualFest si SocialPedia.

VisualFest

Din fericire, pentru VisualFest am primit permisiune de la munca sa particip intreaga zi. Am participat live la eveniment, am reintalnit cateva persoane cunoscute, am urmarit sesiunile linistita, de pe scaun, am mancat si am baut bunatati, am facut ceva poze si am pus si cateva story-uri.

Daca in alte editii se mergea foarte mult pe sedinte mai tehnice, care sunt dimensiunile pozelor, cum sa faci una sau alta – mi se pare ca de aceasta data s-a mers foarte mult spre sfera inspirationala, motivationala, si desi mi-a placut, la final de zi nu am invatat nimic nou, nimic ce as putea aplica in munca mea de zi cu zi.

Mi-au lipsit si activarile – pe vremuri se faceau tot felul de concursuri haioase, tot felul de panouri si de lucruri interesante. Banuiesc ca doar pentru cateva zeci de persoane nu merita o astfel de bataie de cap momentan (pentru ca este multa munca in spate, asta e clar), dar sper ca atunci cand lucrurile vor reveni la normal sa revina si atmosfera aceea de joc, de prietenie, de mai multa socializare.

Mi-au lipsit si persoanele cunoscute – pe vremuri exista un nucleu de persoane cunoscute, aceiasi oameni pe care ii revedeam la evenimente. Acum nu mai sunt. Sau poate nu ma mai sincronizez eu cu ei pe evenimente.

Insa per total evenimentul a fost unul reusit, m-am bucurat sa mai ies din casa, am descoperit cateva persoane noi pe care am inceput sa le urmaresc si sper sa se lege si un interviu frumos cu un influencer cunoscut!

SocialPedia

Aflata la a 39-a editie, SocialPedia, intalnirea lunara organizata de Sabina Cornovac si Iulia Stanescu a avut din nou o sala aproape neincapatoare la Monarh, localul care gazduieste de multa vreme evenimentul.

Nu este prima data cand vin la un eveniment SocialPedia – cred ca am fost de vreo cinci ori pana acum, sau poate chiar si mai multe. Pe vremuri, faceam gasca cu fetele de la munca si plecam toate direct aici dupa program.

Am participat intr-o zi de marti dupa program si m-am bucurat sa ma intalnesc cu aceasta ocazie cu o buna prietena, pe care o vad cam rar. M-am dus pentru ca eram curioasa de sesiunea de community management, pentru ca asta fac si eu de cateva luni bune si eram curioasa cum gestioneaza rolul asta si altcineva de la noi. Cele doua sesiuni BCR au fost destul de interesante si educative, mi-a placut sa descopar ce se intampla intr-o banca. Mi-a placut mai ales discutia despre gestionarea feedback-ului negativ.

Din pacate ultima parte, discutia cu Deea Codrea nu m-a prins foarte tare, poate pentru ca printre picaturi mai vorbeam cu prietena mea si nu am fost 100% atenta. M-am bucurat insa sa descopar o persoana placuta (pare cam aroganta in online, iar aici a parut naturala si foarte isteata), care-si asuma si bunele, si relele.

Mi se pare intr-adevar ca acum, dupa ce Mihai a implinit doi ani, am reinceput munca, vine mama sa ne ajute cu Mihai si ne-am intrat intr-un ritm – ma regasesc si eu cea de dinainte, am mai mult timp pentru mine si pasiunile mele (fara citit, din pacate, pentru asta chiar nu imi mai gasesc timp momentan, desi mi-as dori).

Sper sa reusesc si pe viitor sa merg la evenimente dragute, sa va povestesc cateva cuvinte despre ele, si de ce nu, poate chiar sa ne intalnim la astfel de evenimente!

Postari similare

One Reply to “VisualFest si SocialPedia – doua evenimente pe care le-am bifat in luna iulie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *