Recomandare film: COCO

Filmul de animatie COCO realizat de Disney-Pixar pe care il puteti vedea in aceasta perioada in cinematografe spune o poveste frumoasa despre importanta familiei, despre valori, despre puterea de a-ti apara pasiunile si de a face tot posibilul pentru a-ti urma talentul.

Miguel, un simpatic baiat spaniol care vine dintr-o lunga familie de cizmari vrea sa-si urmeze pasiunea pentru muzica. Singurul care-l intelege este catelul vagabond Dante, care-l insoteste pe baiat pretutindeni. Desi isi exprima pasiunea pentru muzica (pe care familia familia sa a interzis-o de cateva generatii) pe ascuns, aceasta iese la iveala in ziua uneia dintre cele mai importante sarbatori – Dia de Los Muertos (Ziua mortilor).

Astfel, Miguel nu isi mai ascunde visul de a deveni la fel de cunoscut precum idolul sau, Ernesto de la Cruz si decide sa fuga de acasa. Insa imprejurarile il duc pe Taramul Mortilor, unde-i regaseste pe toti membri familiei sale pe care i-a vazut numai in poze, iar alaturi de hoinarul Hector si de catelul Dante porneste intr-o calatorie de descoperire de sine, afla secretele familiei si de ce strastrabunica lui uraste muzica si a interzis-o in familia ei.

Mi-a placut tare mult melodia “Remember me” pe care o regasim de-a lungul filmului si m-am trezit fredonand-o destul de mult in zilele de dupa ce am vazut animatia COCO – iat-o mai jos, sper sa va placa si voua. 🙂

Avanpremiera specială a filmului COCO – cea mai nouă animație Disney-Pixar, distribuită în ţara noastră de Forum Film România – a avut loc la Cinema City din AFI Cotroceni. La evenimentul de lansare au luat parte jurnalişti şi bloggeri, precum şi vedetele Adina Halas, Wilmark, Doru Todoruț, Laura Gruia, Livia Graur, Simona & Rareș Dragomir, Vitalie Cojocari, Alice Năstase-Buciuta, Anca Sigartău și Simona Țăranu, Ana și Virgil Stănescu.

Iata si trailer-ul:

Sper sa mergeti si voi in perioada urmatoare – mai ales ca este un film pentru intreaga familie – si pentru adulti, si pentru copii (pe care ii puteti duce la varianta dublata daca sunt prea mici).

Pentru alte recomandari de filme puteti intra pe sectiunea Timp Liber CityFemme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


4 + four =