Cum stii ca cineva drag iti trimite semne de pe lumea cealalta

Cand pierdem o fiinta apropiata este unul dintre cele dificile momente din existenta noastra; oamenii dragi noua, care pasesc pe celalt taram, nu se mai pot intoarce in lumea aceasta fizica/ palpabila, dar asta nu inseamna ca ei nu ne simt lipsa, asa cum si noi le-o simtim.

Daca si tu crezi in ideea de “viata de dupa”, atunci cu siguranta, vei fi tentat sa descoperi care sunt semnele pe care persoanele decedate, apropiate tie, incearca sa te contacteze.

Simturile tale sunt mai ascutite ca in mod obisnuit

Pentru a te asigura ca este bine, persoana decedata iti stimuleaza simturile, se joaca cumva cu ele; spre exemplu, poti simti parfumul ce-l purta cel decedat, ecoul vocii sale etc. Un alt mod prin care incearca sa te contacteze este dat de provenienta unui curent de aer proaspat in casa, care apare inopinant, fara sa fie vreo usa sau vreo fereastra deschisa.

Aparatura electronica incepe sa deraieze

Daca radioul se opreste fara motiv, televizorul se inchide si se reaprinde din senin, telefonul lumineaza in mod ciudat, este posibil ca persoanele de pe cealalta lume incearca sa ia legatura cu tine; nu incearca sa te sperie, ci singura lor dorinta este sa iti vorbeasca.

Vezi persoana decedata in vise

Visele sunt proiectii ale trairilor noastre in inconstient, dar pot fi totodata si o modalitate prin care cei dragi incearca sa ne fie aproape si sa ia legatura cu noi. Nu trebuie sa dai mai multa valoare acestor vise decat in mod normal, nu este un apel catre lumea cealalta, ci o alta forma de comunicare intre lumea fizica si cea spirituala.

Te simti linistit si protejat

Chiar daca treci prin perioade dificile, cei dragi din lumea cealalta te vor proteja; te vei simti impacat cu ceea ce ti se intampla, ai un sentiment de confort si siguranta. Este modul lor de a iti arata ca te iubesc si te protejeaza.

Alte semne ca o persoana draga te viziteaza de pe taramul mortii:

– auzi din senin o melodie care ii placea celui disparut

– vezi scris numele sau scris in mai multe locuri

– simti aroma unui fel de mancare ce il adora persoana disparuta.

Voi ce credeti? Cei de pe lumea cealalta incearca sa ia legatura cu noi sau totul este rodul imaginatiei noastre?

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *