Cum sa dai un plus de volum coafurii in perioada rece

In perioada iernii parul nostru are tendinta de a se degrada, fiind mult mai fragil, lipsit de stralucire si sanatate. Cu toate acestea, nu trebuie sa iti faci prea multe griji in privinta coafurii, asta daca urmaresti sfaturile urmatoare si le pui in aplicare.

 

  • Alege o temperatura de maxim 30 de grade cand iti speli parul – chiar daca esti tentata ca iarna sa iti speli parul cu apa fierbinte, rezista tentatiei si nu depasi 30 de grade; in plus, se recomanda sa il clatesti cu apa proaspata cu putin otet de mere, pentru a-i da un plus de stralucire si tonifiere.
  • Clateste-te cu bere – sunt bine-cunoscute proprietatile berii in ingrijirea podoabei capilare, asa ca este momentul sa faci o incercare!
  • Evita sa folosesti uscatorul de par – usuca-ti parul natural, cu ajutorul unui prosop curat, iar daca nu ai totusi timp, nu utiliza uscatorul decat la temperaturi joase.
  • Apeleaza la micile trucuri de la salonul de infrumusetare – cateva suvite sau o tunsoare moderna pot face minuni atunci cand vine vorba de volumul coafurii tale.
  • Foloseste peria de par, nu pieptenele – ca sa ai o coafura bogata, alege o perie de calitate, din par natural, in detrimentul pieptenului, care se recomanda pentru coafurile drepte, fara volum.

Sursa foto: www.pexels.com

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *