Cum sa scapi de celulita in zona fesiera

Vergeturile si celulita din zona fesiera reprezinta una dintre cele mai frecvente probleme cu care femeile se confrunta atunci cand vor sa isi modeleze corpul. Descopera in randurile de mai jos cum sa ai un posterior sexy, ferm si fara celulita!

Ai grija la alimentatie

Ceaiul verde, ouale sau ardeiul rosu pot face minuni atunci cand vine vorba de tonusul general. Consuma cat mai des aceste alimente si nu vei avea nevoie de prea multe exercitii la sala ca sa ai un posterior de revista.

Profita de vara si mergi la inot

Pentru a combate celulita si a scapa de cateva kilograme se recomanda sporturile acvatice (inot, aquagym etc). Acest tip de activitati remodeleaza corpul si aduc in plus o multie de avantaje cardio. Mai mult decat atat, sporturile acvatice amelioreaza aspectul de “coaja de portocala” gratie faptului ca rezistenta la apa ii ofera corpului un masaj drenant natural.

Fa-ti constant sedinte de masaj anticelulitic

Fie ca alegi sa mergi la un salon specializat, fie ca iti faci masajul singura in intimitatea caminului tau, fa-ti un obicei din aceasta practica: va contribui semnificativ la diminuarea semnelor de celulita.

Alte sfaturi utile pentru a scapa de celulita din zona feselor:

– fa-ti regulat gomaje din zat de cafea si aplica pe zona afectata;

– practica ciclismul ori de cate ori ai ocazia;

– alterneaza dusurile fierbinti cu cele reci pentru a activa circulatia sanguina.

Tu ce alte trucuri mai cunosti pentru a scapa de nesuferita de celulita?

Sursa foto: pixabay.com

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *