Semne evidente ca te-a lovit sageata lui Cupidon – top 5

Dragostea, oh dragostea! S-au scris mii de cantece despre acest nobil sentiment, poetii si-au ascultat muza cand a fost vorba iubire, iar oamenii au fost fascinanti dintotdeauna de ea si de minunatele efecte pe care le-a produs in vietile lor.

Dragostea este emotie, nebunie si, adesea, un tumult de trairi ce nu pot fi inteles. Cei care iubesc sau au fost indragostiti stiu insa mai bine despre ce este vorba, nu-i asa?

Lasand insa la o parte vorbaria si revenind cu picioarele pe pamant vrem sa va dezvaluim in randurile de mai jos care sunt semnele “clare” ca ai fost lovit de sageata lui Cupidon.

1. Te gandesti la el/ ea toata ziua

Unul dintre cele mai evidente semne ca te-ai indragostit este ca persoana draga este tot timpul prezent in gandurile tale.

Seful ti-a cerut sa termini un raport de contabilitate? Printre cifre si calcule nu vezi decat zambetul lui :).

Te-ai certat cu un prieten drag? Ce mai conteaza cand diseara o sa ai o noua intalnire?

Si lista poate continua, nu?

2. Uiti sa mananci/ sa dormi etc

Nu mai simti cand ti-e foame, ti-e sete, ti-e somn … Of, ce ti-e si cu dragostea asta! Dar fara exagerare, cam asa stau lucrurile!

3. Vorbesti toata ziua despre el

Prietenele tale s-au saturat sa tot auda “ce ochi frumosi are” si “cum te priveste el” sau “cat de amuzant este”; nici familia nu mai are rabdare sa te asculte cum il ridici in slavi pe “printul vietii tale”. Mai fa o pauza, ce zici?

4. Bataile inimii ti se accelereaza cand esti in preajma persoanei iubite

Nu, nu sunt doar versuri din cantecele de dragoste, ci este o realitate: cand esti indragostit au loc o serie de transformari hormonale, ce implica o actiune in lant in organismul tau, ceea ce adesea se traduce adesea printr-un ritm cardiac accelerat, transpiratia palmelor etc.

5. Esti mai tot timpul cu zambetul pe buze

Fluturasi, inimioare, balonase de sapun… ce sa mai? Viata este roz si nu ai niciun motiv pentru a fi trista atunci cand iubesti!

Sursa foto: hdwallpaperup.com

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *