Top 5 idei de cadouri pentru aniversari 2024

Cred ca nu ma veti contrazice atunci cand spun ca femeile sunt aproape intotdeauna cele care se dau peste cap atunci cand aleg un cadou, fie ca este vorba de cadouri pentru aniversari, onomastica, casa noua, zile de nastere, reusite profesionale si asa mai departe. Ele sunt cele care tin minte datele aniversare, ele fac listele cu idei de cadouri, ele sunt cele care intra pe site-uri de cadouri sau se duc in magazine sa se lase inspirate pentru idei reusite de atentii frumoase pentru cei dragi.

Dupa cativa ani de cadouri, in care bifezi cele mai comune idei (care nu sunt deloc idei rele, insa la un moment dat nu merge sa le tot repeti): flori, ciocolata, vin, parfum, bijuterii sau carti, cu ce idei noi mai poti veni?

Daca in cazul unei zile de nastere este ceva mai simplu, sunt si situatii in care nu iti este atat de usor sa vii cu o idee inspirata. Spre exemplu, ce ai putea sa iei atunci cand niste prieteni apropiati sau niste rude se muta in casa noua? Sau ce atentie poti lua cu ocazia aniversarii casatoriei?

Ei bine, astazi m-am gandit sa vin in ajutorul vostru – iar atunci cand vine vorba de cadouri pentru aniversari am gasit site-ul Gimina Home & Gifts, care are o multime de idei – de la clasice la moderne, pentru toate buzunarele. Cu o simpla cautare pe acest site veti gasi foarte multe produse inspirate, care vor alcatui cadoul ideal pentru cineva drag!

Dar nu trebuie sa ma credeti pur si simplu pe cuvant, de aceea am realizat un top 5 cadouri pentru aniversari, diferite, pentru toate gusturile, pe care le puteti comanda si voi sau pe care le puteti folosi ca sursa de inspiratie in cautarea voastra!

1.Clepsidra Cu Nisip Colorat Rosu

Am pus aceasta clepsidra cu nisip colorat rosu (au si pe alte culori – galben, mov, verde, portocaliu) in topul preferintelor mele pentru ca este prima data cand vad o astfel de clepsidra – pana acum am vazut doar din cele clasice, care se subtiaza la mijloc, iar acest model modern mi se pare ca da foarte bine intr-un birou, intr-o biblioteca, la serviciu – oriunde este spatiul de lucru si de concentrare!

Clepsidra este realizata din sticla si plastic si are un efect relaxant si antistres, iar partea uimitoare este ca de fiecare data cand o veti intoarce o sa va bucurati de imagini noi, diferite, unice cu efect tridimensional. In plus, pretul este unul foarte avantajos. Nu ma credeti? Intrati mai jos pe link si va veti convinge!

2. Set 3 Sfesnice De Masa Negre Moderne

Acest set ce contine trei sfesnice moderne, de metal negru, sunt potrivite pentru un cuplu care apreciaza atat romantismul, cat si modernismul si utilitatea. Le va fi foarte usor sa planuiasca o seara romantica in cuplu atunci cand vor pregati o cina delicioasa pe care o vor savura la lumina delicata a lumanarilor din aceste sfesnice.

In plus, pretul este unul avantajos – cu siguranta acest set pare mult mai costisitor!

3. Icoana placata cu argint, model asimetric Maria si Pruncul

Pentru persoanele religioase, pentru care credinta este o parte importanta a vietii lor, o idee foarte buna poate fi aceasta icoana placata cu argint, model asimetric Maria si Pruncul. Aceasta icoana superba are o simbolistica puternica, iar persoana sau persoanele pentru care veti comanda acest dar vor fi cu siguranta incantate!

Realizata din lemn si metal argintat, cu siguranta va arata impecabil pentru foarte multa vreme. In plus, va primi un loc de cinste in locuinta respectiva!

4. Ceas Perete Metal Maro Model Filigranat

Timpul poate fi uneori un inamic, alteori un prieten. In orice caz, nu trebuie sa il scapam niciodata din vedere! Iar un ceas de perete spre care iti arunci imediat privirea nu poate decat o idee buna!

Eu sunt o sustinatoare a ceasurilor cu numere romane, asa ca acest ceas elegant din metal maro ce pare vintage se poate integra cu usurinta in orice camera din orice locuinta!

5. Bomboniera Argintata Model Elefant

Cea de-a cincea idee pe care vreau sa v-o prezint astazi este o bomboniera foarte simpatica, in forma de elefant! Bombonierele au ceva din nostalgia vremurilor de demult, cand mergeai in vizite si primeai cateva lingurite de dulceata pe o farfurioara, putin serbet cu un pahar mare de apa, sau o bomboana dintr-o bomboniera draguta, tinuta la loc de cinste in sufragerie sau bucatarie.

Pentru un cuplu trecut de prima tinerete, care este poate putin nostalgic pentru vremurile de demult, aceasta bomboniera din metal argintat (acoperit cu lac, pentru a fi rezistent la zgarieturi) reprezinta o atentie frumoasa si personala. Poate nu uitati sa duceti si niste bomboane, sa fiti siguri ca au cu ce sa o umple pe loc! 🙂

In plus, in caz ca nu stiati, elefantul este simbol al bunastarii si al norocului.



Sper ca v-au placut selectiile mele si ca acum veti stii unde puteti cauta cadouri frumoase cand sunteti in pana de idei! In plus, pe langa toate aceste idei in cazul cadourilor aniversare, la ei pe site puteti gasi si cadouri corporate, decoratiuni interioare, produse pentru dining si sufragerie, si bineinteles o multime de cadouri atat pentru femei, cat si pentru barbati!

Pe cei de la Gimina ii puteti gasi atat pe email la contact@gimina.ro, la telefon la numarul 0749836057, dar si pe site, prin intermediul formularului lor de contact. Bineinteles, au si conturi dragute de social media, unde puteti vedea mai multe poze pentru inspiratie – Facebook si Instagram, iar pe Instagram ii urmaresc si eu de ceva vreme.

Sursa foto: poza principala – contul de Instagram gimina.ro / poze secundare – site-ul gimina.ro

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *