Food Bloggers Conference 2022

La finalul saptamanii trecute a avut loc Food Bloggers Conference 2022, ultima mare conferinta pentru creatorii de continut (din zona culinar si nu numai) de pe anul acesta. Evenimentul s-a desfasurat la JW Marriot din Capitala, unde dupa estimarile mele au participat vreo 200 de persoane.

Conferinta a inceput la ora 12 si s-a terminat putin dupa 17.30, dupa trei sesiuni de discutii (Eat Share Love | Chefs Talk | Content Promotion Upgrade), un live demo oferit de Electrolux (Fine home dining– live demo by Electrolux & Chef Liviu Lambrino), o pauza de pranz si o pauza de cafea & networking dupa-amiaza.

M-am bucurat sa descopar fete noi in randul speakerilor – aproape toate discutiile au reprezentat o noutate pentru mine, am descoperit cateva persoane din sfera de food pe care nu le urmaream inca, am descoperit cateva lucruri interesante despre Youtube, care este cel de-al doilea motor de cautare la nivel global, dupa google.

Am revazut si cativa bloggeri pe care nu i-am mai vazut de cateva luni bune, am ascultat cativa chefs (Radu Ionescu, Head Chef & Owner, Kaiamo | Ana Consulea, Chef Cofetar & Owner, Zexe Braserie, Zelato si Zelateria | Madalina Roman, chef, Szikra | Cristian Serb, Executive Chef, Solt Dining Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca), intr-o discutie moderata de Corina Dima, Blogger, de-corina.ro.

Despre mancare nu cred ca are sens sa va povestesc – se numeste Food Bloggers Conference cu un motiv, mancarea este intotdeauna un deliciu si arata fenomenal, numai buna pentru poze si degustat!

Sponsorii au intotdeauna standuri dragute, cu locuri unde poti face poze, iar pentru faptul ca evenimentul are loc in luna decembrie, totul are un are de sarbatoare!

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *