Păstrează-ți tinerețea cu noua gamă de produse de îngrijire a pielii de la Neutrogena®

Neutrogena®, primul brand de produse pentru îngrijirea pielii recomandat de medicii dermatologi, este cunoscut în România pentru produsele sale de îngrijire a mâinilor și a buzelor care au la bază Formula Norvegiană. Neutrogena continuă să facă investiții importante în cercetarea în domeniul îngrijirii faciale și introduce pe piață trei noi game de produse. Acestea vor fi prezente în farmacii, drogherii și magazinele online selectate.

Noua gamă Hydro Boost® pentru hidratare activă cu acid hialuronic, gama Skin Detox pentru curățarea profundă și detoxifierea pielii cu acid glicolic și Refreshingly Clear, gama cu grapefruit roz, dedicată tenului cu problemeoferă consumatorilor o piele sănătoasă și strălucitoare, păstrându-i fermitatea și flexibilitatea. 

Noua gamă Hydro Boost® cu acid hialuronic

Neutrogena® știe că hidratarea este o condiție esențială pentru o piele sănătoasă. Pentru a oferi asta consumatorilor săi a creat gama de produse Hydro Boost®, folosind tehnologia Hyaluronic Gel Matrix, o inovație unică din Asia, cu acțiune directă de la interior spre exterior și invers.

Asigură-ți hidratarea necesară pielii tale prin 4 pași eficienți!

1. Pregătește-ți pielea cu apa micelară cu triplă acțiune Hydro Boost®

2. Bucură-te de un aspect relaxat și luminos, cu crema hidratantă pentru ochi Hydro Boost®

3. Îngrijește-ți pielea cu oricare dintre cele două variante Hydro Boost®, adaptate nevoilor pielii tale: cremă-gel pentru ten normal și mixt și gel hidratant pentru piele uscată.

4. Protejează-ți pielea cu loțiunea hidratantă Hydro Boost® City Shield cu formula 25 SPF.

Noua gamă Skin Detox vizează îndepărtarea toxinelor în proporție de 100%

Secretul în îndepărtarea toxinelor și a poluării constă în curățarea și detoxifierea corespunzătoare a pielii, folosind produsele adecvate. Noua gamă de produse Neutrogena® Skin Detox îți ajută pielea să își recupereze luminozitatea pierdută, fără a provoca uscăciune.

Oferă-i pielii tale detox zi cu zi, folosind linia de produse Neutrogena® Skin Detox cu acid glicolic, în 3 pași simpli!

  1. Pregătește-ți pielea cu apa micelară cu triplă acțiune Detox Water.
  2. Exfoliază-ți pielea cu gel-scrub-ul revigorant pentru față Detox Scrub.
  3. Curăță-ți pielea în profunzime cu masca de curățare pentru față cu argilă Detox 2 în 1.

Gama Refreshingly Clear, cu grapefruit roz

Neutrogena® Refreshingly Clear este perfectă pentru pielea predispusă la probleme.

Formula conține grapefruit roz iar semnătura sa este mirosul răcoritor. De asemenea, conține vitamina C pentru un ten mai radiant.

1. Pregăteste-ți fața cu gelul de curățare fără ulei și fără parabeni Refreshingly Clear.

2. Curăță-ți ușor pielea cu scrub-ul Refreshingly Clear pentru prevenirea imperfecțiunilor.

3. Hidratează-ți pielea cu crema Refreshingly Clear, care oferă hidratare de 24 de ore, fără a înfunda porii.

Păstrează-ți tinerețea și bucură-te de un ten strălucitor cu noua gamă de produse de îngrijire a pielii de la Neutrogena®

Despre Neutrogena

Istoria Neutrogena® a început în anii ’30, când Manny Stoloroff a descoperit un săpun deosebit de ușor, non-alcalin, creat de un chimist belgian. De îndată ce și-a dat seama de potențialul produsului, Manny a achiziționat drepturile de distribuție în SUA, oferind o soluție femeilor care erau nemulțumite de săpunurile clasice, deoarece acestea erau foarte dure pentru pielea lor și provocau iritații. Săpunul Neutrogena® a stat la baza dezvoltării companiei cu același nume, care a continuat să inoveze și să ofere soluții pentru toate nevoile pielii. Îndrăzneala și curajul lui Stoloroff sunt caracteristici care continuă să inspire dezvoltarea companiei până în zilele noastre, ceea ce îi permite să se diferențieze de competitori.

Când compania a fost preluată ulterior de Lloyd Cotsen, acesta știa că următorul pas este promovarea corespunzătoare a produselor sale. Astfel, el a construit un model de afaceri inovator la vremea respectivă. Lloyd a dezvoltat o relație autentică cu dermatologii. El a intuit că aceștia vor aprecia calitatea, siguranța, eficacitatea și atractivitatea produselor Neutrogena® și a avut dreptate. În timp ce alte companii mari de produse cosmetice au investit în campanii publicitare mari, Lloyd a reușit să ofere o sugestie simplă pentru brand: „Recomandat de dermatologi”. Îngrijirea și sănătatea pielii a fost atribuită în mod clar companiei Neutrogena, diferențiind-o astfel de celelalte.

Consumatorii produselor Neutrogena® consideră că a avea un ten sănătos este secretul frumuseții lor, un crez împărtășit și de companie. Nevoile consumatorilor sunt sursa de inspirație din spatele inovațiilor brand-ului, în acord cu valorile companiei, competitive și atemporale, oferind îngrijre de cea mai bună calitate bazată pe cercetare științifică.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *