Cum sa scapi nepedepsit / How to get away with murder

Stiu ca de-acum inainte nu voi mai avea prea mult timp liber, dar in perioada concediului prenatal m-am bucurat din plin de timpul pe care l-am avut la dispozitie si m-am odihnit (am dormit mult, bebe m-a lasat sa fac asta 🙂 ), am citit (10 carti pana in acest moment pe anul acesta) si m-am uitat la destul de multe seriale, despre care v-am tot povestit (The Ranch, YOU, Un varcolac adolescent sau Castle Rock).

Astazi a venit randul sa va povestesc despre un alt serial pe care l-am descoperit pe Netflix si pe care l-am urmarit cu interes: Cum sa scapi nepedepsit / How to get away with murder.

Cum sa scapi nepedepsit este un thriller american, care a avut premiera pe ABC pe 25 septembrie 2014. Seria a fost creată de Peter Nowalk si produsă de Shonda Rhimes si ABC Studios. Serialul spune povestea unei avocate si profesoare de culoare de succes, Annalise Keating si a unui grup de cinci studenti ai ei, care fac practica in cabinetul sau de avocatura.

Maritata cu un alt profesor universitar de succes, bogata, respectata si de temut, viata lui Annalise pare perfecta. Insa atunci cand se trezeste implicata intr-un caz complicat de crima alaturi de cei cinci studenti – lucrurile incep sa se complice.

Si secretele incep sa iasa la iveala. Cei cinci studenti ai Middleton Law School se vor trezi legati unul de altul mai mult decat si-ar fi putut inchipui vreodata, iar pe langa povestea complicatei crime, sub tutela lui Annalise vor rezolva o multime de cazuri interesante.

Am vazut deja patru din cele cinci sezoane ale seriei – si chiar daca usor-usor serialul pare a se dilua, ramane insa destul de captivant de urmarit, mai ales pentru ca de fiecare data se dovedeste ca lucrurile nu sunt ceea ce par a fi.

In plus, tehnica folosita – aceea de a da secvente din prezent, pentru a te duce apoi in trecut ca sa intelegi cum au evoluat lucrurile – te tine mereu in suspans. 🙂

Dintre actorii care apar in serial recunosc ca nu o stiam decat pe Liza Weil, cea care a interpretat-o pe Paris in serialul Fetele Gilmore si care in acest serial este Bonnie, o tanara avocata care lucreaza in cabinetul lui Annalise, care are destul de multe secrete de ascuns.

Voi ati vazut serialul Cum sa scapi nepedepsit / How to get away with murder? Cum vi s-a parut? 

Pentru alte recomandari din categoria Filme puteti urmari sectiunea dedicata CityFemme

Postari similare

One Reply to “Cum sa scapi nepedepsit / How to get away with murder”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *