La revedere, InstaCamp 2019! Bun venit, VisualFest 2020!

Saptamana trecuta am participat pentru prima si ultima data la evenimentul InstaCamp, pentru ca evenimentul tocmai a fost rebranduit in VisualFest, pentru a integra cat mai bine tot ce inseamna social media vizuala si care nu se refera 100% la Instagram.

Alaturi de bloggeri, vloggeri, influencers sau microinfluences am participat la evenimentul ce a avut loc la hotelul Marriot si care a reunit pe scena cateva dintre cele mai cunoscute nume ale momentului.

Fie ca vorbim de Alex Galmeanu, deja foarte celebrul fotograf roman (in al carui studio ma bucur ca am avut ocazia acum ceva timp sa merg in cadrul unui alt eveniment) sau de Cristian Manafu, imaginea Evensys si om de comunicare bine cunoscut in industrie, precum de nume precum Vlad Eftimie, Luciana Nitu, Brindusa Birsan sau panelistii Andreea Raicu, Dana Rogoz, Vali Barbulescu, Sinziana Iacob, bloggerul Otrava (Cristian Simonica) si Cristina Almasan – evenimentul a avut ceva de oferit, indiferent de motivele pentru care au venit participantii la eveniment – networking, sa invete de la cei mai buni din domeniu, sa vada care sunt trendurile, ce spun reprezentatii agentiilor si, de ce nu, pentru activari si pentru a se bucura de o zi plina de energie, facand ceva diferit fata de programul lor de zi cu zi.

Din fericire am putut sta intreaga zi la eveniment, desi la un moment dat eram destul de prinsa cu niste mailuri de la munca, iar per total evenimentul mi s-a parut unul reusit. Mi-a placut sesiunea inspirationala a lui Vlad Eftimie, parca simteam nevoia si de ceva de genul acesta, pentru ca de obicei sesiunile sunt axate destul de mult pe sfaturi, statistici, grafice, cum sa cresti, cat sa investesti etc.

Imi dau seama ca de cele mai multe ori nu socializez poate cat ar trebui la astfel de evenimente – ma bucur cand revad fete familiare, vorbesc cu bloggerii cu care am interactionat macar in online, dar de fiecare data descopar si cateva persoane noi (urmarind postarile cu hashtag-ul evenimentului) pe care invariabil incep sa le urmaresc. Majoritatea timpului l-am petrecut cu bloggerita Mirela, cu care este intotdeauna o placere sa ma revad. 🙂

V-am aratat destul de multe poze de la eveniement atunci cand am participat, atat pe Facebook, cat si pe Instagram, insa daca sunteti curiosi/curioase sa descoperiti mai multe despre program si vorbitori, atunci puteti afla de pe site-ul evenimentului.

Ah, mi-a placut tare mult si tricoul pe care l-am primit, pentru ca am fost printre primii 200 care au ajuns de dimineata! L-am purtat weekendul trecut in plimbarea pe care am facut-o la Brasov! 😀

https://www.instagram.com/p/Bz22NGuIi41/

La revedere InstaCamp 2019 si bun gasit VisualFest 2020! 🙂

Pentru alte evenimente la care am participat in trecut puteti citi sectiunea dedicata CityFemme.

Sursa foto: arhiva personala

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *