Recomandare film: Aquaman

Filmul Aquaman a avut premiera la finalul anului trecut, iar acum cateva zile am ajuns (intamplator de fapt) la cinema si l-am vazut pe Jason Momoa in rolul acestui supererou al apelor. 🙂

Evident ca si eu, ca multe alte femei, il stiam si apreciam pe Jason Momoa datorita rolului lui Khal Drogo din Urzeala Tronurilor, plus din toate imaginile amuzante care circula pe internet, in care actorul isi face poze cu iubitele unor tipi, in timp ce ei stau suparati, dati la o parte (iata articolul pe larg aici).

Povestea filmului Aquaman incepe in 1985, cand pazitorul unui far o va salva din ape pe regina Atlanna, de care se indragosteste si care ii va darui un fiu – pe Arthur. Insa lumea apelor o cere inapoi, iar pentru a-i pastra in siguranta pe barbatul iubit si pe fiul ei – ea se va intoarce acasa.

Arthur (interpretat la maturitate de Jason Momoa) va creste si va deveni un tip dur, insa de fapt un erou, care-si foloseste puterea pentru a face bine atat in apa, cat si pe Pamant.

Dar in adancuri lucrurile incep sa se precipite, fratele lui vitreg vrea sa porneasca un razboi, iar Arthur este singurul care il poate opri, daca decide sa faca ceea ce i-a fost predestinat – sa isi dezvaluie identitatea si sa obtina statutul de rege al Atlantidei, care nu este deloc disparuta.

Pe langa Jason Momoa, ii putem intalni pe Amber Heard in rolul Merei, pe Patrick Wilson ca Orm, fratele lui vitreg, precum si pe Nikole Kidman in rolul reginei Atlanna sau pe Dolph Lundgren in rolul regelui Nereus.

Efectele speciale, minunatia detaliilor lumii subacvatice a celor sapte mari, arme si lupte pline de elemente palpitante – toate acestea sunt un bonus pe langa povestea principala. 🙂 Mi-a placut sa vad filmul 3D la cinema, dar cred ca la IMAX e la superlativ!

Si cred ca lasa loc si de o continuare la Aquaman – as vedea un Orm care evadeaza si porneste o alta lupta impotriva lui, eventual in pragul nuntii sale cu Mera. Dar asa e viziunea mea – sa vedem ce ne vor pregati cei de la Warner Bros! 🙂

Pentru alte recomandari de filme puteti citi mai multe in sectiunea Filme CityFemme.

Sursa foto: https://www.aquamanmovie.com/

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *