Shop my library – evenimentul care m-a scos din casa duminica

Ieri a avut loc evenimentul Shop my library la Respiro Lounge, unde am parasit zona de online pentru o dupa-amiaza de socializat fata in fata cu iubitorii de carte din Bucuresti. 🙂

Imi doream de multa vreme sa merg la un eveniment in calitate de organizator sau cel putin expozant, iar acest eveniment organizat de Andreea (Blogdeidei) mi-a dat ocazia sa sparg gheata si sa fiu blogger expozant pentru o zi intr-o ceainarie foarte draguta, intima, dar centrala.

Am selectat circa 30 de titluri din biblioteca mea (care a ajuns la proportii destul de mari in ultimii ani), m-am inarmat cu semne de carte dragute realizate de Pietre Pictate si Alte Pacate, pe care le-am daruit celor care au cumparat carti de la mine, am venit si cu o serie de citate din carti din care oamenii au putut extrage, mi-am cumparat o cafea mare si am fost gata de actiune!

Faptul ca citisem toate cartile pe care le-am adus (cu o singura exceptie, recunosc) m-a facut sa pot sa fac recomandari, sa povestesc in mare la ce se pot astepta cei care le vor citi, sa vorbesc in cunostinta de cauza.

Evenimentul m-a umplut de energie si am avut o multime de conversatii mai mult decat interesante. M-am simtit complet in elementul meu, m-am bucurat cand au venit cateva persoane la mine sa ma intrebe de titluri anume din ceea ce postasem pe pagina evenimentului, iar discutiile s-au legat atat de frumos si atat de profund incat ma simteam inconjurata de prieteni.

Si ca veni vorba de prieteni – m-am bucurat tare mult ca au venit si cateva persoane dragi la eveniment, in mod special pentru ca stiau ca sunt eu acolo. Mi se pare un gest formidabil sa poti atrage oamenii sa-ti impartaseasca pasiunea! 🙂

Iar cum lumea pasionatilor de carte este una destul de restransa – m-am bucurat sa-l revad pe Emil, care ne-a tinut de urat o buna parte din zi, precum si pe Emilia.

https://www.instagram.com/p/BqCrEm3lWRx/

In ultimele ore a fost insa cam liniste la Shop my library, cele sase titluri pe care le puteti vedea in imaginea de mai sus au ramas pe masa pana aproape de final, cand am facut cateva schimburi de carte cu cateva din bloggeritele expozante.

Astfel, de la Georgiana am luat Gustave Flaubert – Memoriile unui nebun / Noiembrie, de la Andreea: Julian Barnes – Singura Poveste, de la Luisa (Carti, cafea si tutun): Pier Paolo Pasolini – Baietii strazii, iar de la Andreea: Sarah Bower – Pacatele Familiei Borgia.

A fost placut sa cunosc o groaza de oameni iubitori de carte la Shop my library – cateva zeci bune de persoane au trecut pragul Respiro Lounge si ne-au tinut companie, au stat de vorba, au intrebat, au facut recomandari, au baut un ceai, au socializat.

M-am bucurat sa le cunosc si pe bloggeritele de carte mentionate mai sus, e placut sa te intalnesti cu oameni cu care imparti aceeasi pasiune – cu siguranta nu ai cum sa te plictisesti! 🙂

Pentru alte evenimente la care am participat in trecut puteti citi sectiunea dedicata CityFemme.

Sursa foto: arhiva personala

Postari similare

8 Replies to “Shop my library – evenimentul care m-a scos din casa duminica”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *