2018 si 2017 in imagini pentru Simona Halep

La inceputul anului trecut scriam cum a fost anul 2016 pentru Simona Halep, in imagini.  De la articolul de anul trecut si pana acum Simona a parcurs o distanta lunga – a reusit sa urce in fruntea clasamentului mondial de tenis pe data de 7 octombrie 2017, loc in care a stat cateva saptamani bune si unde recent s-a ridicat din nou.

Anul 2017 a fost unul foarte bun pentru ea, deoarece a marcat al treilea titlu Premier Mandatory, a doua finala de Mare Șlem – Roland Garros si cum spuneam mai sus, a urcat pe primul loc in clasamentul mondial de tenis feminin al Clasamentului WTA.

De-a lungul anului a participat la numeroase turnee: Shenzen, in China (a pierdut in turul 2), Australian Open (a pierdut in turul 1), turneul Premier, St. Petersburg Ladies’ Trophy (unde s-a retras inainte de sferturi din cauza unei accidentari), Indian Wells (a pierdut in turul 2), Miami (a ajuns in sferturi), Stuttgart (a pierdut in semifinala), Madrid (a ajuns in finala), Roma (a ajuns in finala), Roland Garros (a ajuns in a doua ei finala a acestui turneu, pe care a pierdut-o), Openul Chinei din Beijing (dupa victoria din semifinala a devenit noul lider mondial), Turneul Campioanelor.

Anul 2018 a debutat si el foarte bine pentru jucatoarea romanca, prin castigarea turneului de la Shenzen si obtinerea celui de-al 16-lea titlu WTA. Pe langa toate aceste reusite profesionale deosebite, haideti sa vedem cum se prezinta anul 2017 si inceputul de 2018 pentru Simona Halep in imagini, cu poze preluate de pe conturile ei de twitter si instagram:

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/Bfq_hWmn6OI/?taken-by=simonahalep

 

https://www.instagram.com/p/BYJEfvgAWpZ/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/Ba27lOJAyT2/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/BdE1bZIHw-0/?utm_source=ig_embed

 

Care este poza voastra preferata cu Simona Halep?

Sursa foto: conturile de twitter & instagram ale Simonei Halep & gsp.ro (poza principala)

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *