Social Media Summit 2018

Mai sunt doar doua saptamani pana la unul dintre cele mai importante evenimente de social media din Romania – Social Media Summit 2018. Sunt bucuroasa ca am obtinut o acreditare de blogger si voi participa in data de 28 februarie la aceasta editie a evenimentului care se va desfasura la ARCUB Gabroveni.

Cred ca unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am constientizat ca si adult este faptul ca n-o sa stiu niciodata totul legat de un domeniu, ca in permanenta sunt schimbari si descoperiri noi. Ceea ce este foarte bine, pentru ca rutina si plafonare ar aparea foarte repede intr-un domeniu in care nu mai ai unde avansa.

Iar Social Media Summit este un eveniment care prezinta tot ce e nou in social media – strategii eficiente de promovare, cele mai bune campanii din ultimul an, plus tendintele pentru 2018.  Evenimentul se adreseaza specialistilor in comunicare, oamenilor de marketing si vanzari, dar si bloggerilor – asa ca ma bucur ca bifez doua dintre cele trei categorii (specialist in comunicare + blogger). 🙂

Imi place ca programul nu este foarte stufos – sunt patru mari sesiuni, dintre care pe mine personal ma intereseaza cel mai mult Dezbaterea: Blogger Generalist versus Blogger specializat, precum si sesiunea Instagram for Business, pentru ca de ceva timp am inceput sa pun din ce in ce mai mult accent pe postarile pe Instagram si m-ar ajuta sa aflu mai multe despre cum pot folosi la maxim aceasta platformă de mobile visual storytelling.

Ca si vorbitori, voi avea ocazia sa il revad pe Robert Katai, Visual Marketer & Content Strategist, Bannersnack, pe Cristian Manafu, pe Marta Ușurelu, Business Owner, Biz (pe care am avut ocazia sa o vad in toamna, la Zilele Biz 2017, despre care am scris la momentul respectiv).precum si sa ii ascult pe Mugur Pătrașcu, Founder, Screen native, Alexandru Negrea, Consultant social media sau Tudor Galoș, Senior Consultant, Tudor Galos Consulting.

In plus, tot in cadrul Social Media Summit, Biz va lansa a doua editie Digital Report, care cuprinde informatii legate de cele mai importante agentii de digital din Romania, tendintele pietei, precum si topuri ale celor mai urmariti bloggeri, vloggeri sau top conturi de instagram.

Mai multe detalii despre programul editiei de anul acesta puteti gasi aici. Sper sa ne gasim acolo! 🙂

Postari similare

One Reply to “Social Media Summit 2018”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *