Recomandare film: Jigsaw: Mostenirea

V-am spus nu o dată că sunt un fan al genului horror și cred că pasiunea pentru acest gen a pornit atunci când eram în liceu cu diverse filme, printre care și primele din seria Jigsaw. Filmul este atât de cunoscut încât nu cred că există cineva care să nu poată explica pe scurt acțiunea filmului.

În mare (fără multe detalii, pentru a nu vă strica plăcerea vizionării) rețeta Jigsaw e următoarea: se iau cinci indivizi care au câte ceva de ascuns, se pun toți într-o cameră, iar apoi se supun mai multor probe pentru a-și ispăși păcatele.

Dacă lucrează împreună – atunci au o șansă de supraviețuire, dacă se încăpățânează în a spune că nu sunt vinovați de nimic – atunci clipele le sunt numărate.

Între timp, se iau doi polițiști și doi medici legiști care încearcă să unească piesele puzzle-ului cât mai repede posibil pentru a-i salva pe cei capturați înainte de a fi prea târziu. Doar că lucrurile se complică atunci când indiciile par a-l arăta drept vinovat pe John Kramer, sadicul criminal de la care a pornit totul și care se crede a fi mort de un deceniu.

Acțiunea este alertă, rimul este dinamic, probele prin care trebuie să treacă persoanele capturate sunt inteligente în răutatea lor, nu mi-am dat seama din timp care o să fie finalul, însă deși sunt destul de multe momente dure și violente, filmul este mai degraba thriller decât horror.

Continuarea articolului o puteti citi aici.

Pentru alte recomandari puteti intra pe sectiunea Filme CityFemme.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *