Vrei sa ai succes? Top 3 aplicatii minunate pentru telefonul tau (gratis!)

Telefonul reprezinta un accesoriu la fel de popular si de prezent alaturi de o femeie la fel ca poseta si cardul bancar. Dar ce aplicatii pentru telefon ne-ar putea face viata mai buna, mai interesanta? Va prezentam azi trei aplicatii care va ajuta sa fiti mai sanatoase, sa va indepliniti visele si sa va inspire! 🙂

1.Fabulous, aplicatie inspirata de cartea cu acelasi nume
Fabulous este o aplicatie pentru oameni ambitiosi, disponibila pe Android si IoS https://www.thefabulous.co/ si pot spune ca este aplicatia care ne-a schimbat diminetile de-a dreptul.
Construita ca sa te ajute sa ai o viata mai buna si sa iti atingi telurile, Fabulous este un fel de prieten care nu doar iti aminteste ce ai de facut, dar si iti pune la indemana resursele sa faci asta. Aplicatia cuprinde mai multe module. Poti opta sa incepi ziua cu obiceiuri sanatoase, cum ar fi sa te hidratezi dis de dimineata, sa faci sport sau sa dansezi pe muzica de la tv.
La pranz poti alege sa iesi la o plimbare de 20 de minute si sa iti reorganizezi agenda si prioritatile pe ziua in curs. Iar seara Fabulous te ajuta sa alegi intre a face stretching, a medita pe o muzica aleasa de tine sau a te pregati pentru un somn de buna calitate.
Care sunt efectele folosirii Fabulous me? Noi am ales dimineata un program de hidratare si de gimnastica. Daca a bea un pahar de apa dureaza doar un minut, in schimb pentru gimnastica nu gaseam nicicum timp. Fabulous ofera doua optiuni, poti dansa timp de 3 melodii pe care le asculti la televizorul din living, sau poti sa faci un program intensiv de gimnastica, 7 minute. Pentru gimnastica nu trebuie un echipament special, noi am folosit gantera, podeaua si un scaun. Rezultatul? Dupa 7 minute transpirasem. Tot cu aceasta aplicatie am ales sa avem un somn mai linistit, asadar am pus in practica unele masuri sugerate de echipa Fabulous.
2. Google Sheets, o aplicatie pentru bugetul familial 
Pentru ca tot se spune ca urmeaza o noua criza financiara, va prezentam o aplicatie pentru gestionarea banilor. Google sheets este complet gratuit, disponibil pentru telefon si desktop. Puteti sa adaugati membri familiei dumneavoastra la bugetul familiei si veti sti astfel cum stati cu cheltuielile in materie de cheltuieli curente, cele de distractie si urgente neplanificate (adica nunti, botezuri etc)
Pentru ca la Cityfemme va recomandam mereu carti bune, iata si un titlu minunat despre crize financiare si cum (nu) a invatat omenirea nimic din ele:
3. Inspiratie pentru a renova locuinta: Houzz Interior Design Ideas (iPhone/Android, gratuit)
Daca ati economisit bani pentru o renovare acasa sau la birou, e vremea sa fiti pregatiti, si sa aveti idee despre cum va doriti sa arate spatiul de locuit, ce accesorii si ce culori se potrivesc in spatiul dumneavoastra. Cand am renovat apartamentul ne-am bazat foarte mult pe Houzz, si am ales astfel un stil placut noua, original precum si mixul de culori.
Noi am optat pentru un interior nordic, astfel incat parchetul in nuante de gri, perdelele si coprurile de iluminat albe si canapelele in nuanta cenusii permit jocuri de culoare de sezon: vara accesorii galbene si bleu marin, iar in sezonul rece accesorii rosii/verzi.

Pe voi ce aplicatii de mobil va inspira si va ajuta in viata de zi cu zi?

Acest articol a fost trimis de Elena, colaboratoarea noastra. Pe Elena o gasiti si aici: https://twitter.com/helis22
Sursa foto: pixabay

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × two =