Modalitati simple de a-ti decora curtea (DIY)

DIY

Locuiesti la casa, iar pe langa asta ai si o mica gradina in fata sau in spatele casei? Atunci esti o persoana norocoasa, iar noi te invidiem, mai ales pe caldura asta! 🙂 Dar ce-ai zice sa ai o curte si mai frumoasa pe care poti sa o amenajezi chiar tu, realizand un obiect de decor prin tehnica DIY? Cele mai multe solutii sunt foarte simple si necesita un minimum de efort, cu rezultate maxime!

Te invitam sa admiri cateva exemple realizate de alte persoane si sa vezi cat de frumoase sunt rezultatele! Si, de ce nu, daca dupa aceea te hotarasti sa-ti exersezi talentul, te asteptam sa ne trimiti poze cu proiectul tau final! Promitem ca le vom pune pe pagina noastra de facebook sau chiar o sa facem un articol separat pe City Femme, in sectiunea Casa & Gradina!

Iata un top trei al solutiilor DIY simple si rapide, cu rezultate spectaculoase:

1.Scara de lemn – o banala scara de lemn, pictata si asezata strategic in curte sau in gradina poate reprezenta locul perfect in care sa-ti depozitezi florile sau zarzavaturile la ghiveci. Poti alege culori pastel sau culori mai inchise, in functie de preferintele tale.

2. “Buzunare” cu verdeturi – prindeti de gard un suport de pantofi pe care nu il mai folositi. Adaugati pamant si seminte si nu uitati sa-l udati in mod frecvent. In scurt timp veti avea buzunare intregi cu marar, oregano, patrunjel sau orice altceva va trece prin minte!

3. Un intreg perete de flori – o singura cutie cu flori nu e niciodata de ajuns, de aceea ce-ar putea fi mai frumos decat un perete intreg plin cu flori? Niste cutii de lemn pot fi asezate, lipite si vopsite astfel incat sa formeze un aranjament spectaculos, in functie de preferintele dvs.!

Sursa foto: pixabay / Sursa articol: goodhousekeeping

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *