15 ani de grija pentru oameni si natura merita un concert pe masura

In 2002, cativa tineri pasionati de natura si sanatate au decis sa faca ceva pentru a-i ajuta pe romani sa fie mai sanatosi folosind produse naturale eficiente si cat mai sigure. Astfel a luat nastere Dacia Plant, iar lucrurile nu s-au oprit aici.

Dupa ani de cercetari in industria alimentara si farmaceutica, dupa colaborari de top din domeniul medical si farmaceutic, astazi Dacia Plant este una dintre cele mai apreciate companii romanesti de suplimente alimentare, cu produse 100% naturale, fara conservanti sau coloranti, cu sediul langa Brasov.

Care este cheia succesului lor? Cele mai bune plante din culturile bio proprii sau ale colaboratorilor de incredere, un proces exigent de selectie, respectarea normelor GMP (Good Manufacturing Practices) si evitarea contaminarii produselor (cu ajutorul filtrelor HEPA H14 de ultima generatie), alaturi de pasiune, dedicare si grija pentru consumatori.

Nici nu este de mirare ca au ajuns astazi sa celebreze 15 ani de existenta. Si nu oricum – vor sa sarbatoreasca acest eveniment alaturi de oamenii care le-au fost aproape in tot acest timp, prin muzica, distractie si voie buna, intr-un loc usor accesibil pentru toata lumea – Piata Sfatului din Brasov.

Astfel, pentru data de 2 iulie Dacia Plant a pregatit un program frumos brasovenilor si tuturor celor care se vor afla in Piata Sfatului din Brasov in acea zi – un concert special, iar printre artistii care vor urca pe scena se vor afla cei de la trupa Phoenix. Chiar daca nu sunteti din Brasov – parerea mea e ca nu v-ar strica un weekend la munte! Mai ales la ce au pregatit cei de la Dacia Plant pentru voi!

Imi e greu sa cred ca dupa 15 ani de activitate mai exista cineva care sa nu fi auzit de ei. Fie ca vorbim de comprimate, siropuri, ceaiuri, tincturi, pulberi sau gemoderivate 100% naturale – aproape toti am incercat cel putin un sortiment Dacia Plant din dorinta de a ne reintoarce la principiile naturale si la forta plantelor.

Mai ales ca au produse destinate copiilor de pana in 6 ani (gama Ingerasul), cu solutii blande de ingrijire, cat si produse destinate femeilor (gama Sublima), atat pentru sanatatea, cat si pentru ingrijirea acestora.

In plus, atunci cand avem nevoie de o detoxifiere avem la indemana produsele Detoxicolon, a caror eficienta se datoreaza unui complex de 15 plante medicinale, completate de mineralul zeolit. Nu pot lipsi Vitamine si minerale, Specialistii Plantelor, sau, preferatul meu, brandul Bun de Tot, cu dulceturi, gemuri, sucuri si alte bunatati naturale, fara conservanti sau coloranti.

Deci, v-ati hotarat ce faceti pe 2 iulie?

Sursa foto: pagina de facebook Dacia Plant

Postari similare

One Reply to “15 ani de grija pentru oameni si natura merita un concert pe masura”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *