Recomandare lectura: “Vise spulberate” de Phillipa Fioretti

O noua carte din colectia Damen Tango a editurii Nemira, romanul “Vise spulberate” prezinta povestea de dragoste plina de peripetii dintre Lili Trevennen si William, un barbat atent si fermecator.

Iesita recent dintr-o relatie nepotrivita, Lili s-a aruncat cu bratele deschise in relatia cu William, care pare perfect pentru ea. Desi nu sunt impreuna decat de cateva luni, cei doi decid sa se mute impreuna in Roma si sa inceapa o viata impreuna acolo, mai ales ca William a primit o oferta de nerefuzat pentru un nou loc de munca.

Poppy, sora lui Lili, vine intr-o vizita inainte ca cei doi sa inceapa pregatirile de plecare, hotarata sa descopere secretele trecutului lor si de ce mama lor nu le-a povestit niciodata ca mai au rude in viata.

Astfel William le insoteste pe cele doua surori la locuinta unchiului lor, unde il cunosc pe varul lor Andy si descopera ca o piatra cu aspect deosebit din gradina acestora este de fapt o ruina cu o valoare foarte mare.

De aici lucrurile se precipita, iar William este acuzat ca a furat bucata de piatra, chiar atunci cand acesta este pe punctul de a pleca in Roma pentru a-si lua in primire postul si pentru pregati lucrurile si pentru sosirea lui Lili.

Insa ramasa singura, Lili incepe sa se intrebe cat de bine il cunoaste pe barbatul pentru care voia sa-si schimbe complet existenta, in timp ce acesta se simte tot mai nesigur de sentimentele ei, iar gandul ca aceasta poate fi complet alta persoana fata de ce a crezut el se contureaza tot mai mult.

Emotii, furt, minciuna, droguri, calatorii primejdioase, dar si iubire si sacrificiu – toate acestea si multe altele sunt ingredientele acestei carti, ingrediente care va vor face sa cititi intamplarile cu sufletul la gura si sa va doriti ca cei vinovati sa plateasca pentru greselile lor, iar dragostea adevarata sa castige.

Phillipa Fioretti s-a nascut la Sydney, a lucrat in domeniul artelor si a predat cursuri la liceu. In prezent locuieste impreuna cu sotul si cei doi copii in Adelaide, Australia, unde isi petrece timpul liber scriind si bucurandu-se de viata. Pana in acest moment are trei romane publicate in sase tari: “Cartea dragostei” (2010, tradusa la noi in 2011), “For one night only” (2010) si The Fragment of Dreams (2011, tradusa la noi in 2015).

Sursa foto: pixabay

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *