Mixit prezintă „La costum de baie”

Mixit, compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, a lansat amestecul verii: „La costum de baie”. Acesta este unul dintre mixurile bestseller ale companiei, iar varianta din 2022 vine cu o rețetă nouă care folosește caise uscate.

„La costum de baie” conține fulgi de orz, ovăz, porumb, grâu și de soia, migdale feliate, caise uscate, fulgi de cocos, perle de amarant umflate, semințe de floarea-soarelui, precum și fructe liofilizate: coacăze negre, căpșuni și zmeură.

Liofilizarea este metoda de uscare a fructelor prin înghețare. Metoda elimină până la 99% din apa conținută în alimente și păstrează, conform studiilor [1] aproape toți nutrienții și vitaminele. Fructele liofilizate își păstrează vitaminele și ating frăgezimea și stadiul crocant perfect și pot fi depozitate pe termen lung și incluse în amestecuri delicioase.

Caisele, ingredientul special adăugat anul acesta, sunt fructe cu multiple vitamine și minerale – conțin fier, potasiu, calciu, magneziu, fosfor, vitaminele C, E, B3, B5, B6 si B9, beta-caroten și antioxidanți. Varianta uscată a fructelor, folosită în amestecul „La costum de baie”, păstrează tot ce este mai bun din aceste fructe, iar gustul deosebit face ca mix-ul să fie unul iubit de consumatori din multe țări.

„La Mixit, ne place să creăm noi amestecuri dar și să ne surprindem clienții cu produse reinventate. Anul acesta am ales să regândim unul dintre cele mai apreciate amestecuri de vară – La costum de baie – și să adăugăm caise uscate. Suntem mereu atenți la indexul glicemic al produselor noastre întrucât ne dorim să le oferim iubitorilor Mixit cele mai bune amestecuri,” a declarat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

„La costum de baie” poate fi comandat de pe site-ul Mixit.ro unde se regăsesc multe alte amestecuri delicioase. Clienții Mixit au și posibilitatea de a-și crea propriul amestec din cele peste 70 de ingrediente disponibile.

Despre Mixit.ro

Mixit este un magazin online în care clienții își crea propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate. În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. 

Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente. 

Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un conținut de ciocolată neagră de calitate 70%, îmbogățită cu fructe liofilizate și nuci sănătoase. Pe site se găsesc și Mixitky, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Întrucât Mixit consideră că și ambalajul este de o importanță deosebită, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.

Surse: 1. https://www.foodnavigator-usa.com/Article/2016/11/14/Freeze-drying-fruit-is-top-technique-for-retaining-nutrients-Study

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *