Copii haiosi care-ti vor aduce un zambet pe buze

Copiii sunt intotdeauna plini de surprize! Fie ca este vorba de ceea ce zic sau ceea ce fac, e clar ca atunci cand ai un copil prin preajma nu ai cum sa te plictisesti! Mai jos am gasit imortalizate o serie de imagini amuzante cu cei mici si ne-au adus instantaneu zambetul pe buze. Speram ca si voua sa va faca ziua mai buna! 

1.Acestui copil i s-a spus sa caute pe internet metode sa-si dreseze catelul. Noi zicem ca s-a descurcat bine, nu-i asa?

2. Ce poate sa faca un copil care se plictiseste teribil asteptand cu mama lui? Incearca sa recreeze o scena din “Mumia”?

3. “Mi-ai zis sa ma imbrac! Sunt imbracat din cap pana in picioare, nu inteleg care este problema!”

4. Nu stim exact care e istoria din spatele acestei poze, dar putem banui ca fie a cautat un loc linistit pentru somnul de amiaza, fie a vrut sa-si caute ceva frumos de imbracat din garderoba mamei, iar actiunea a obosit-o teribil.

5. Un catel stilat, nu-i asa? Cea mica (presupunem ca o fetita si-a “infrumusetat” animalul de companie) trebuie sa exerseze pe cineva, nu? Cine e mai potrivit decat cel mai bun prieten al omului?

6. “Nu mai plange, te ajut eu sa-ti treaca!” Aceasta imagine este chiar induiosatoare, un copil atat de mic intelege suferinta si vrea sa-i ajute pe ceilalti.

7. Hmm, lui nu i-a zis nimeni ca nu ai voie sa bei la volan? Orice loc e bun de dormit dupa asa un efort de a conduce!

8. “Tu esti noul meu prieten cel mai bun!” pare a spune fetita dragalasa din imagine.

Voi ce poze haioase aveti cu cei mici?

Sursa foto: brightside.me

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *