Recomandare lectura: “Sa nu ne uitam la ceas” de Rodica Ojog-Brasoveanu

Cu actiunea localizata in Bucurestiul anului 1943, romanul “Sa nu ne uitam la ceas” al Rodicai Ojog-Brasoveanu prezinta o noua poveste politista care va va captiva cu siguranta.

Elvira Manu, o doamna eleganta trecuta de prima tinerete, se cazeaza la unul dintre cele mai bune hoteluri bucurestene. Aceasta are insa o rugaminte foarte ciudata catre directorul hotelului – isi doreste un “extra man”, un barbat cu care sa-si petreaca cele doua saptamani de concediu, un barbat care sa nu puna niciun fel de intrebari, care sa iasa cu ea in oras si sa fie o companie placuta.

Barbatul care i se sugereaza (si care accepta aceasta sugestie) este nimeni altul decat colonelul Kurt von Sundlo, unul dintre oamenii de baza ai lui Hitler, venit in Romania pentru recuperarea in urma unui atentat. Desi teoretic este venit sub acoperire, este supravegheat in permanenta de trimisii Führer-ului, care-i stiu orice miscare.

Asa ca faptul ca o femeie necunoscuta, copie leita a primei sotii decedate a lui Kurt von Sudlo, apare din neant si il acapareaza complet pe colonel este ceva alarmant. Vor reusi cei doi sa se bucure de cele doua saptamani de libertate dorite? Asta va invit pe voi sa aflati, nu vreau sa va stric placerea lecturii!

Ce pot sa va spun insa e ca e o lectura usurica, perfect de citit la metrou sau in putinele momente libere. Actiunea o sa va captiveze si o sa fiti curiosi sa aflati cum se leaga toate piesele puzzle-ului, lucru pe care o sa-l aflati, bineinteles, la final.

Rodica Ojog-Brasoveanu (28 august 1939 – 2 septembrie 2002) este o celebra autoare de romane politiste din Romania, considerata marea doamna a literaturii politiste romanesti. De profesie avocat, aceasta a renuntat la serviciu dupa cativa ani de activitate si s-a dedicat in intregime profesiei de romancier. A publicat 35 de romane, majoritatea politiste, insa si cateva istorice si unul stiintifico-fantastic. Printre cele mai cunoscute romane ale sale se numara “Buna seara, Melania”, “Cianura pentru un suras”, “320 de pisici negre”, precum si multe altele.

Voi ce romane ale ei ati citit pana acum? 

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *