Starul britanic George Michael s-a stins din viata la numai 53 de ani (vezi si GALERIE FOTO)

Ironia sortii face ca cel ce ne-a incantat ani de-a randul cu versurile piesei “Last Christmas” sa se fi stins din viata chiar in perioada Craciunului.

Fost membru al trupei Wham in anii ’80, George Michael a murit “in pace acasa”, in locuinta sa din  Oxfordshire, potrivit declaratiilor facute de catre impresarul sau.

Potrivit datelor oferite de politie, serviciul britanic de ambulanta a ajuns la locuinta artistul pe 25 decembrie, in jurul orei  13:42 GMT (15:42 ora Romaniei); totodata, oamenii legii au subliniat ca nu exista circumstante suspecte legate de moartea lui George Michael.

Cauzele mortii nu sunt inca dezvaluite, iar agentul starului britanic a precizat: “Cu mare tristete va confirmam faptul ca mult iubitul fiu, frate si prieten George a murit in liniste, in casa sa, in perioada Craciunului. Familia face apel la decenta in aceste momente dificile. Nu vor mai exista alte comentarii”.

De-a lungul unei cariere ce se intinde pe perioada a patru decenii, cantaretul George Michaelnascut Georgios Kyriacos Panayiotou) a vandut peste 100 de milioane de albume.

George Michael s-a nascut pe 25 iunie 1963, in East Finchley, Londra, fiind fiul unui restaurator grec-cipriot, care venise in anii 50 in Marea Britanie, si al unei dansatoare britanice.

Dumnezeul sa-l odihneasca!

Noi am pregatit si o galerie foto cu artistul, pentru cei mai nostalgici dintre voi.

george-michael_width1024

3529

mte1oda0otcxndy5nda3nzu3

2416

3584

3800

1139

2200

4568

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *