Teatru: Șase lecții de dans în șase săptămâni by belVita Open4Mums

Ziua de joi a fost una plina pentru mine, de dimineata si pana seara! In timp ce evenimentele zilei se desfasurau, aveam un chef nebun sa va povestesc pe blog despre toate activitatile faine pe care le-am facut in ultima vreme.

Desi am pus o postare scurta pe Instagram si Facebook cu cateva poze, am decis ca fiecare dintre cele trei evenimente la care am participat ieri merita mult mai multa atentie!

Primul dintre evenimente, ce s-a desfasurat dimineata devreme, undeva pe la ora 9 dimineata, a fost o piesa de teatru la Sala Dalles, oferita in mod gratuit mamelor de cei de la belVita. Sub denumirea Open4Moms, cei de la belVita au facut o serie de activitati de-a lungul timpului, precum spectacol de stand-up, concert si curs de dans. Asa ca de data aceasta a venit randul unui spectaacol de teatru!

Nu ma intrebati cum am aflat de eveniment, pentru ca habar nu am! Probabil mi-a aparut ca recomandare pe Facebook sau l-am vazut in lista cuiva, cert este ca pana saptamana trecuta nu am stiut de aceasta frumoasa initiativa.

Si desi initial nu credeam ca pot ajunge, dupa ce l-am lasat pe Mihai am pornit catre metrou (daca nu stiati, Sala Dalles este foarte aproape de metrou la Universitate) si am ajuns la ora 9:00. Am fost foarte surprinsa sa descopar ca erau deja zeci de femei la rand inaintea mea, si coada se misca destul de incet (lasau sa intre doar cate 1-2 persoane, pentru ca la intrare am completat si un formular care iti putea aduce un premiu la final).

Am rugat o mamica sa imi faca o poza inainte de intrare, si bine am facut, pentru ca ne-am bucurat de pauza de cafea si de ceva bun de la belVita impreuna, razand si povestind despre copiii nostri, iar apoi ne-am imprietenit si pe Facebook, sperand sa reusim sa mentinem poate legatura si pe viitor.

Stiu ca de multe ori este plictisitor pentru cei care nu au copii sa ii auda vorbind despre copii pe parinti, insa atunci cand se intalnesc doua persoane necunoscute, care au copii de aproximativ aceeasi varsta, de cele mai multe ori se poate lega un fel de prietenie instantanee, pentru ca recunoastem multe dintre provocarile pe care ni le aduce viata de parinte. 🙂

Spectacolul de teatru “Șase lecții de dans în șase săptămâni” de Richard Alfieri este un spectacol care ii are in distributie pe Victoria Cociaș și George Constantinescu. Interesant a fost sa descopar ca Mihai Petre este cel care semneaza coregrafia pentru piesa.

Pe scurt, povestea este urmatoarea:

Lily Harrison, văduva unui preot baptist, îşi angajează un profesor de dans, la domiciliu, pe italianul Michael Minetti. Și povestea începe.

Între Lily şi Michael sar scântei de la prima întâlnire. Se mint, se agrsesează şi se ironizeză reciproc, dar de-a lungul celor şase săptămâni, în timpul orelor de dans, Lily şi Michael, amândoi cu mult umor, temperament, dar şi sensibilitate, ajung să se cunoască, să se respecte şi să-şi îmbogăţească viaţa cu o mare şi frumoasă prietenie.

Piesa e o comedie bine scrisă, cu un dialog alert şi plin de haz, dar şi cu momente duioase, surprize şi răsturnări de situaţii, muzică şi dans.

Si chiar asa este – a trecut foarte multa vreme de cand nu am mai vazut o comedie placuta, frumoasa, in care comicul sa nu mearga spre partea de vulgaritate sau spre partea de glume pentru prostime. Sincer, daca regret ceva – e faptul ca nu au dansat mai mult, dar de fiecare data cand incepeau – ceva se intampla si ii intrerupea, asa cum sper ca veti avea ocazia sa descoperiti! 🙂

Mai jos va las si cateva poze pe care am reusit sa le fac ieri, precum si promisiunea ca vor reveni cu un articol in care sa va povestesc cum a fost la Zilele Biz, ziua de Media si Marketing si cel putin unul in care sa va povestesc despre Nordic Film Festival, care a avut deschiderea aseara, precum si cele doua filme pe care le-am vizionat – Backyard Village si Amundsen.

Pentru mai multe articole din aceasta categorie va invit sa intrati pe sectiunea Timp Liber CityFemme.

Sursa foto: poze interior articol – arhiva personala / poza principala – BelVita Romania

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *