Castiga o superba cutiuta de bijuterii vintage si o pereche de cercei!

Este timpul sa lansam primul nostru concurs, in parteneriat cu Dyna’s boutique,  pentru doamnele care isi doresc o cutie superba in care sa-si puna bijuteriile sau pentru domnii care doresc sa faca un cadou frumos persoanei iubite. Si ca sa nu fie goala – va daruim si o pereche de cercei cu iz vintage, care sa va intregeasca colectia. 

Regulile sunt foarte simple – trebuie sa dati like paginii noastre de facebook City Femme si paginii Dyna’s boutique, share postarii care promoveaza concursul si sa lasati un mesaj in care tag-uiti o prietena care credeti ca ar vrea sa participe.

Perioada de desfasurare: 25 octombrie – 11 noiembrie 2016. Castigatoarea/castigatorul va fi ales cu ajutorul Random.org si va fi anuntat/a in maxim 2 zile de la incheierea concursului.

14807851_1106199822750895_38174406_o

“Bucuria copilăriei” e o cutie elegantă şi delicată, cadoul perfect pentru persoana dragă ţie. Fie că este vorba de mama ta, de prietena ta, iubita sau soţia, fiica sau sora, colega sau şefa, cutia îi va aminti de bucuriile copilăriei.

E din lemn, pictată cu vopsele acrilice, antichizată și înfrumusețată prin tehnica decoupage-ului. E protejată de trei straturi de lacuri eco, așa că va rezista multă, multă vreme.

Dimensiuni: 16 x 16 x 6 cm

 

Sursa foto: Dyna’s boutique 

 

 

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *