Mergi des cu autobuzul? Atunci de ce n-ai merge si la teatru, la circ sau la diverse spectacole?

Eu una merg cu autobuzul si metroul inca de cand am venit in Bucuresti, deci de vreo 10 ani. Si aproape intotdeauna am avut abonamente valabile (fix in putinele dati in care nu am avut am fost prinsa si amendata, dar asta este o alta poveste). Asa ca atunci cand am aflat de campania RATB “Calatoreste cu RATB in lumea culturii bucurestene!” mi s-a parut o idee foarte buna si am decis sa o impartasesc cu voi.

Pe scurt, in perioada decembrie 2016 – noiembrie 2018 (deci doi ani de zile!!) RATB va acorda lunar, prin tragere la sorti, invitatii (de doua persoane) pentru accesul la diverse piese de teatru, la muzee, la circ sau la alte evenimente. Tot ce trebuie sa faci e sa ai un abonament lunar nominal valabil si sa te inscrii pe site-ul http://www.ratb.ro/ pana pe data de 24 a lunii respective, iar pe 26, atunci cand are loc extragerea, sa verifici daca te afli pe lista castigatorilor.

Lunar sunt stabilite si afisate pe site un numar de premii de catre Institutiile Publice de Cultura de Interes Local partenere in acest proiect. Castigatorii vor fi anuntati si ei tot pe site, in fiecare luna, si au obligatia sa mearga la sediul RATB din Bd. Dinicu Golescu nr.1, sect.1 sa-si ia biletele in termen de 2-3 zile de la publicarea rezultatelor.

Poti vedea in timp real cate persoane s-au inscris in luna respectiva. Spre exemplu, pentru luna ianuarie sunt deja 625 de persoane inscrise. Insa si premiile sunt destul de multe – in luna decembrie au fost peste 400 de premii (majoritatea au ramas insa nerevendicate). Partea buna este ca te poti inscrie in fiecare luna, atata timp cat ai un abonament lunar nominal valabil.

Printre partenerii RATB se numara Biblioteca Metropolitana Bucuresti, Circ&Variete Globus, Muzeul National al Literaturii Romane, Teatrul C.I. Nottara, Teatrul de Comedie, Teatrul Excelsior, Teatrul Odeon, Teatrul Municipal L.S. Bulandra.

Mult succes tuturor!

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *