Cum să dai un look de primăvară locuinței tale

Dacă ar fi să îl parafrazez pe Creangă, aș spune ca nu știu alții cum sunt, dar eu când vine primăvara simt ca trebuie sa aduc niște schimbări în căsuța mea, astfel încât să se simtă noua energie și trecerea la un alt anotimp. 🙂

De la o vază cu lalele, un ghiveci cu zambile sau niște perdele colorate, până la mutarea mobilierului, totul face parte din procesul acesta minunat de schimbare și, garantez, ca pe lângă efort aduce și o stare de buna dispoziție.

Iată doar câteva idei ce vă pot ajuta să dați un locuinței voastre look simpatic, primăvăratic, fără cine știe ce efort financiar.

1. Schimbați ordinea mobilierului

Pe lângă faptul ca atunci când deplasăm mobila avem acces mai ușor la anumite unghere și putem face o curățenie temeinică, inversând ordinea anumitor piese de mobilier dam si impresia de noutate.

2. Puneți-vă creativitatea la încercare și găsiți noi modalități de a utiliza vechile obiecte

Niște cutii lăcuite din lemn puse una peste alta se pot transforma într-o bibliotecă unicat, vechea ladă de zestre a bunicii poate deveni o măsuță de cafea, ceainicul ciobit din fundul dulapului este numai bun pentru a fi folosit drept ghiveci pentru lăcrămioarele parfumate… și câte și mai câte idei năstrușnice avem noi, femeile!

3. Nu uitați de curățenia de primăvară

Mai știți cum bunicile noastre întâmpinau primăvara cu mirosul de var proaspăt, geamurile șterse cu ziarul și covoarele bătute zdravăn la aer?

Nu e nevoie să ne spetim cum o făceau ele, dar o curățenie generală e mereu parcă vestitoare a primăverii. In plus, noua tehnologie – aspiratoarele performante, mașinile de spălat inteligente și alte asemenea accesorii ne ușurează viața și satisfacția va fi pe măsură.

Pe lângă cele câteva idei expuse, mie îmi place ca primăvara să am în casă decoruri specifice, de la o fată de masă cu imprimeu floral, până la câteva decoruri în tema sau chiar un covoraș de baie, șervețele de masă ori perdele pastelate.

Voi cum vă pregătiți căsuța pentru această primăvară?

Pentru alte articole din aceasta categorie va invitam sa accesati sectiunea Casa & Gradina CityFemme.

Autor articol: Alina

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *