Muzeul Figurilor de Ceara se deschide in ParkLake

Incepand cu 4 noiembrie, ParkLake Shopping Center devine gazda Muzeului Figurilor de Ceara, una dintre cele mai inedite si captivante expozitii din Romania.

Descopera personalitati care au marcat istoria

In perioada 04 noiembrie 2023 – 7 ianuarie 2024, vizitatorii ParkLake pot intra in minunata lume a figurilor de ceara si pot surprinde instantanee alaturi de legendele din lumea sportului. Pasionatii de fotbal vor descoperi figurile de ceara apartinand unor personalitati precum Lionel Messi, Ronaldo sau Gheorghe Hagi. Pentru amatorii de tenis intalnirea cu Ilie Nastase, Ion Tiriac sau Simona Halep va aduce o experienta inedita si ocazia unei fotografii unice. Si pe cei care prefera boxul ii asteapta o surpriza – acestia se pot fotografia cu Anthony Joshua.

Iubitorii de muzica se pot bucura de artistii lor preferati, precum Michael Jackson, Beyonce, Justin Bieber, Ariana Grande, Luciano Pavarotti, Adele, Mick Jagger, Smiley sau Inna. Cinefilii sunt si ei asteptati in ParkLake pentru a se intalni cu Leonardo DiCaprio, Mr. Bean, Jim Carrey, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Connery, Anthony Hopkins sau chiar Daniel Craig – Agentul 007.

De la redarea expresiilor faciale, pana la detalii complicate, cele 30 de replici au avut ca inspiratie cele mai faimoase personalitati nationale si mondiale.

Realizate cu deosebita atentie si precizie de artisti din Bulgaria, fiecare figura de ceara a necesitat sase luni pentru realizarea sa in cel mai mic detaliu care sa se apropie de original.

Situata la etajul 1 din ParkLake Shopping Center, expozitia urmeaza sa fie deschisa pe tot parcursul programului de functionare al centrului comercial. Biletele pot fi achizitionate din zona evenimentului, iar pretul este de 30 de lei pentru adulti si 20 lei pentru elevi, studenti si pensionari. Pentru copiii cu varsta de pana la 6 ani, intrarea este gratuita.

Mai multe informatii despre Muzeul de Ceara gasesti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shopping-ul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea parcului Titan, ParkLake Shopping Center ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.  

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center Shopping Center gasiti la: https://www.parklake.ro

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *