Digital Divas by Avon 2019

Ieri a avut loc unul dintre cele mai asteptate evenimente pentru bloggerii de fashion, beauty si nu numai – Digital Divas, care s-a desfasurat la Palatul Bragadiru si care a tinut pana tarziu in noapte. 🙂

M-am simtit si eu ca o mica diva in toata aceasta atmosfera, mai ales datorita faptului ca vestimentatia si accesoriile mi-au fost asigurate de un frumos duo pe partea de handmade – Romanian Handmade Team, care realizeaza o multime de minunatii, de la bluze, rochite, pantaloni, pana la accesorii de tot felul – bratari, cercei, coliere si multe altele. Apropo, vor fi prezente in perioada 30 mai – 2 iunie la TIBCO 2019, in Pavilionul B1 Romexpo, in caz ca vreti sa vedeti mai multe. 🙂

Programul evenimentului a fost unul bogat si interesant (si il puteti vedea aici), iar prima parte – Freedom to learn – mi s-a parut cea mai inspirata si cea mai relevanta pentru content creators.

Poate si datorita faptului ca toti cei care au vorbit sunt persoane care fac asta de multa vreme si o fac bine – ALINA CINCIULESCU, Strategy Manager, Global Records, DIANA COSMIN, Lifestyle journalist & owner, FineSociety.ro, SANZIANA NEGRU, Blogger, Sanziananegru.com, NICOLETA GRIGORE, Photographer, ANDREEA BALABAN, Blogger, Andreeabalaban.ro, ANA MORODAN, Online Entrepreneur.

Pot sa zic ca am aflat (sau am inteles mai bine) cat este de greu sa te prezinti unui potential client si cum ar trebui sa o faci astfel incat sa-ti asiguri o colaborare cu acesta; s-a vorbit despre pasiune, autenticitate, dar si de seriozitate, buget si echipa din spate. In plus, cei mai multi influencers mari se indeparteaza de Facebook – Instagram si Youtube fiind cele mai relevante platforme ale momentului.

Sesiunea Wisdome to inspire a cuprins provestea Alinei Ceusan, care a primit premiul The Digital Diva of the year, si care a inteles atunci cand a trecut printr-o perioada grea ca poate ar trebui sa arate si comunitatii ei cand este vulnerabila, si sa nu mai prezinte doar partea frumoasa a vietii. Iar povestea care a impresionat cel mai mult a fost cea a Stelei Bizdu, content creator cu proiectul Steps by Stela, care arata ca viata continua, chiar daca se schimba semnificativ, si dupa ce a suferit de un accident in urma caruia si-a pierdut piciorul.

Seara a continuat cu networking cocktails si evident cu mult asteptata Gala Digital Divas Awards, unde toate cele 20 de categorii de premii (daca am retinut eu bine numarul) si-au gasit castigatorii. In premiera, anul acesta si barbatii au fost invitati si au avut doua categorii la care au putut participa.

Puteti descoperi mai jos toti castigatorii:

https://www.facebook.com/DigitalDivas.ro/photos/a.647582325320410/2270528316359128/?type=3&theater

Daca prima oara cand am participat la eveniment, in urma cu trei ani, aproape toate numele imi erau necunoscute si tot glam-ul acestui eveniment mi se parea ca nu mi se potriveste, iata-ma cativa ani mai tarziu, cand fac pronosticuri cine ce o sa castige, cand revad bloggeri si content creators pe care ii cunosc, cand abordez sau sunt abordata de oameni pe care ii stiu doar din online si cand astept cu nerabdare sa povestesc despre eveniment. 🙂

Evident ca am facut destul de multe poze si v-am tinut ieri la curent atat cu postari pe Facebook si Instagram, cat si cu Insta Stories, insa sper ca v-a placut sa cititi si acest articol!

https://www.instagram.com/p/ByABfdGIT5O/

Pentru mai multe evenimente la care am participat puteti citi sectiunea Evenimente CityFemme.

Postari similare

One Reply to “Digital Divas by Avon 2019”

  1. Pingback:
    Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/r46492city/public_html/wp-content/plugins/dofollow-case-by-case/dofollow-case-by-case.php on line 557
    Realizari la jumatatea lui 2019 - City femme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *